Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Σήμερα έχουμε και αγώνα κυπέλλου στο γήπεδο του Ν'εου Πύργου/ Θα βρεθούν αντίπαλοι ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ με διαιτητή τον κύριο Πόγκα και βοηθούς τον κ. Βελέντζα και τον κ. Λιαγκάκη. Φαβορί το Μαντούδι, αλλά να μην ξεχνάμε πως στο κύπελλο έχουμε και εκπλήξεις και αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Μαντουδίου, ο οποίος αντιμετωπίζει... με σοβαρότητα τον κάθε αντίπαλο.

- Στις 19:00 πάντως όλη η Χαλκίδα θα βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ. Διαιτητής ο κ. Χουλιάρας με βοηθούς τον κύριο Πριόνα και τον κ. Κοντογιαννίδη. Πάντως μην περιμένετε ακόμη ανακοίνωση για συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Η φιλοσοφία του προέδρου κ. Αυλωνίτη είναι διαφορετική και δεν θέλει να ανακοινώνει ξεχωριστά τις όποιες συμφωνίες. Βλέπουμε να βγει ανακοίνωση με πακέτο συμφωνιών που θα ξεπερνούν τις δέκα (10)!!!!!

- Διαβάσαμε και την ανακοίνωση της ΕΠΣ Εύβοιας για την συνάντηση του ΔΣ με τους ανθρώπους της ενημέρωσης!!!! Με το καλό να βρεθούνε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Ένωσης και να συζητήσουν τα διάφορα θέματα και προβλήματα που υπάρχουν. Έχουμε πάντως μία απορία.

- Υπάρχει ή όχι ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μ.Μ.Ε και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, με
Πρόεδρο τον κ. ΑΛΑΦΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Αναπλ. Πρόεδρο τον κ. ΜΙΣΙΡΛΗ ΑΓΓΕΛΟ
και μέλος τον κ. ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟ;;;;
Αυτή η επιτροπή έστω για τους τύπους δεν έπρεπε να καλέσει τους ανθρώπους της ενημέρωσης; Καπελώθηκε και αυτή;;;