Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Φαίνεται πως τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και ειλικρινά μας ξάφνιασαν τα τηλεφωνήματα για την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει από όσα μας είπανε και δεν υπάρχει και τρόπος να τα διασταυρώσουμε, αφού υπάρχει "μια ψύχρα" ανάμεσα σ΄ εμάς και στους ανθρώπους των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, εδώ και καιρό και έτσι ....δεν υπάρχει τρόπος να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.

- Πάντως δεν είναι δυσάρεστα τα νέα, αφού όπως λένε βρέθηκε συμπαίκτης για την διοίκηση των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και μάλιστα πολύ δυνατός.  Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

- Εκείνο που μας έκανε εντύπωση, είναι το ότι το τηλεφώνημα έγινε από ανθρώπους που δεν έχουν και ιδιαίτερες σχέσεις με τον πρόεδρο κ. Σωτηρίου και περιμέναμε ν΄ ακούσουμε πως η ομάδα πέρασε σε άλλα χέρια. Όχι μόνο δεν μας είπανε κάτι τέτοιο, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

- Πιστεύουμε πως θα υπάρξει ενημέρωση, από ανθρώπους του χώρου οι οποίοι ήταν κοντά στον κ. Σωτηρίου. Όταν μάθουμε κάτι παραπάνω θα σας ενημερώσουμε. Αξίζει να σημειωθεί πως έβαλαν το χεράκι τους και άνθρωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης όπως μας είπανε οι φίλοι.