Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

...τι πάθατε κύριε;;;;

 - Συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και γιατί από τα πολλά πολλά, περάσαμε στην απόλυτη σιωπή
Όσοι ήταν ή είναι κοντά στην ομάδα, έχουν υποχρέωση να μιλήσουν δημόσια και όχι να αφήνουν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες, οι οποίες μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα της Χαλκίδας.
- Ακούμε πως την ομάδα την ....έχει αναλάβει ο κ. Μπλέτσας και για να ακριβολογούμε μια εταιρεία με την οποία έχει συνεργασία και την οποία εκπροσωπεί ο κ. Αντωνακας.
- Ακούμε πως η ομάδα παραμένει στα χέρια του προέδρου της κυρίου Στέφανου Σωτηρίου, ο οποίος είχε ν΄ αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την επιχείρησή του, αλλά τα ξεπερνάει και σύντομα θα επανέλθει στην κανονικότητα.
- Ακούμε πως κάποιοι προσπαθούν να βάλουν στην άκρη τον κ. Σωτηρίου και να αναλάβουν αυτοί τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ή να τις οδηγήσουν στην διάλυση!!!!
- Ακούμε πως τελικά όλα τα προβλήματα θα λυθούν, πως σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις και πως η διοίκηση συνεχίζει ως έχει.
- Ακούμε πως δεν υπάρχει πλέον το κλίμα που υπήρχε προς τα έξω, από τους συνεργάτες του κ. Σωτηρίου, αφού κανείς τους δεν κάνει καμία αναφορά για την ομάδα.
Εμείς πάντως ξέρουμε πως η ομάδα είναι κοντά στο να συνεχίσει χωρίς προβλήματα και απλά θα περιμένουμε.