Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Την καλημέρα και την καλησπέρα, θα πρέπει να την λέμε πάντα, σε όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο στους φίλους και γνωστούς. Η καλημέρα είναι του Θεού έλεγαν οι παλιοί.  Εμείς θα την λέμε πάντα και σε όλους και μέχρι εκεί. Αυτοί οι οποίοι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, λένε πως δεν έχουν ούτε καλημέρα μαζί μας, να γράψουμε και να τους στείλουμε ένα μήνυμα. Το ίδιο θα σας πούμε κι εμείς, όταν θα ....χρειασθεί να ζητήσετε κάτι από εμάς.  Τότε θα γράψουμε το γνωστό άσμα "συγνώμη κύριε ποιος είσθε;;;;

- Είναι αλήθειαπως για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο σ΄ έναν νομό όπως η Εύβοια, θα πρέπει να λε΄με αλήθειες και να ζητάμε συγνώμη όταν κάνουμε λάθος. Τα γράφουμε επειδή ο κ. Ρέτσας κάλεσε όλους σε συστράτευση για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά "τους όλους"  τους απέκλεισε από την εκδήλωση της ΕΠΣΕ και κάλεσε την κυρία Σοφία, εκτός αν πήγε ακάλεστη, αλλά δεν ζήτησε και μια συγνώμη για την συμπεριφορά της παρουσιάστριας ή οποία δεν τήρησε το πρωτόκολλο για να προβάλλει την φίλη και αφεντικό της.

- Κύριε Ρέτσα, έχουν γίνει πολλά για τα οποία δεν ζητήσατε ποτέ συγνώμη και αυτό γιατί δεν θέλετε να τσαλακωθείτε. Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, θα γράψουμε πως αυτοί που σήμερα σας χειροκροτούν, είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν και τον Παπακωνσταντίνου κι εσείς το ξέρετε καλά, γιατί σας είχε δίπλα του. Εμείς το ξαναγράφουμε. Σας λέμε πάντα την αλήθεια και αυτό κάναμε και στην θητεία Παπακωνσταντίνου. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε. Εσείς προσπαθείτε να μας έχετε σε απόσταση από μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Συνεχίστε έτσι και ο καθένας θα κριθεί όταν έρθει η ώρα.