Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος δεν έχει πλέον ευαισθησίες, ούτε θα δείξει κατανόηση, για ανθρώπους οι οποίοι "τον χτυπούν" πισώπλατα και ενώ θέλουν την βοήθειά του, παριστάνουν πως δεν του λένε ούτε καλημέρα.
Οι κυρίες και οι κύριοι που έκαναν κάτι τέτοιο δεν είναι στον δρόμο του μπάρμπα Στέλιου και σε καμία περίπτωση, δεν θα μ΄ ενοχλήσει το τι θα μάθετε γι΄ αυτούς.
Να ξέρουν όλοι πως τον μπάρμπα Στέλιο, δεν τον επηρεάζει κανείς πλέον και κανείς να μην κάνει το λάθος να.... μου πει, να μην γράφω όσα ξέρω.
Αυτό το "κρίμα έχει οικογένεια", είναι ότι χειρότερο, γιατί την δική μου οικογένεια δεν την σεβάστηκαν.
Δεν είναι μόνο λαμόγια, μεγαλύτερα πάντως από τον μπάρμπα Στέλιο, αλλά είναι και βρώμικοι στην ψυχή.
Δεν είναι πόρνες στο σώμα, που θα ήταν δικαίωμά τους, αλλά είναι πόρνες και στην ψυχή τους.
Δεν είναι πρώτοι φορά που συναντώ τέτοια τυπάκια και ξέρω πως θα τα χειριστώ.
Αυτά τα τυπάκια δεν έχουν ιδεολογία, δεν πιστεύουν και δεν υπηρετούν κάτι, παρά μόνο τον εαυτούλη τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Άνδρες που τους ενδιαφέρει να έχουν μια θέση και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε καν η γυναίκα τους, που γι΄ αυτούς καλά κάνει και τους κερατώνει, αρκεί αυτοί να μπορούν να συνεχίσουν να είναι κάτι!!!
Γυναίκες οι οποίες σέρνονται στα πατώματα, αρκεί να έχουν μια θέση, που για κάποιους λόγους, κάποιος θα τους την δώσει. Γυναίκες που βάζουν τον άνδρα τους να υπηρετεί κάτι που μπορεί και να μην το πιστεύει, αλλά βολεύει την γυναίκα τους.
Ο μπάρμπα Στέλιος έχει ξεχωρίσει ανθρώπους οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση και θ΄ αρχίσει να γλεντάει τους δήθεν.
Καιρός δεν ήτανε;;