Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Τι έγινε τελικά με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄  Εθνικής Κατηγορίας; Μας είπανε πως αρχίζει το πρωτάθλημα στις 02 Οκτωβρίου, αλλά αυτό φαντάζει απίστευτο, αφού δεν έβγαλαν ακόμη την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Πότε θα προλάβουν να βγάλουν την προκήρυξη, να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή, να γίνει κλήρωση και όλα τα σχετικά; Εμείς βλέπουμε να ...έχουμε έναρξη 23 Οκτωβρίου ή 30 Οκτωβρίου.

- Στον ΟΦΙ Ιεράπετρας , ομάδα της σουπερ λιγκ 2 θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Παπαδάκης ο οποίος την χρονιά που πέρασε φορούσε την φανέλα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Προπονητής στην ομάδα ο κ. Διγκόζης, ο οποίος πέρασε και από την Αρτάκη, αλλά δεν έμεινε για πολύ, αλλά γνώρισε τον Παπαδάκη και έτσι ο Βαγγέλης με την αξία του ήταν στις επιλογές Διγκόζη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα με υγεία.

- Δεν είχαμε καμία επίσημη απάντηση, από τον κύριο Ρέτσα, για τα όσα συνέβησαν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ. Αυτό που επίσης κανείς δεν έγραψε ήταν για την παρουσία παραγόντων των ομάδων στην εκδήλωση η οποία ήταν φτωχότατη. Πολλές οι απουσίες και μάλιστα από ομάδες που δεν απουσίαζαν ποτέ.