Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να έχετε ένα όμορφο 3ήμερο, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο με θερμοκρασία να χτυπά 30άρια. Κάντε και κανένα μπανάκι εσείς που είσθε φίλοι της θάλασσας κι αφήστε εμάς να τραβάμε κουπί στην στεριά!!!! Έχουμε και ποδόσφαιρο κι αυτό το Σαββατοκύριακο με αγώνες για το κύπελλο της Εύβοιας και καλά θα κάνετε να πάτε και σε κανένα γήπεδο, αφού ....ακόμη και η υποψήφια βουλευτής σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει στο γήπεδο Αλιβερίου στον αγώνα ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ!!!

- Τι ήταν αυτό που έγινε χθες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Το περίμενε κανείς αυτό το κάζο; Γιατί να μην θέλουμε να παραδεχθούμε πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο; Αλήθεια ο Αυγενάκης τους φταίει όλους;

- Τελικά ο μεγάλος ραδιοφωνατζής, πιστεύει πως το ακροατήριό του καταπίνει αμάσητα ότι λέει αυτός. Ξέχασε πως η φίλη του η Λιλίκα όπως την αποκαλούσε, ήταν πάνω από μια 10ετία στον ΔΟΑΠΠΕΧ και ο ίδιος δεν είχε ενοχληθεί, ενώ τον ενόχλησε η πολύχρονη(;;;;) παρουσία στον ΔΟΑΠΠΕΧ (3 χρόνια), της κυρίας Ελένης Αϊδίνη!!!!!

- Βρε αθεόφοβε, που ήσουνα τόσα χρόνια που εξυμνούσες την Λιλίκα, η οποία δεν ήταν αχάριστη απέναντί σου και σε φρόντιζε. Να ξέρεις πάντως πως η κυρία Αϊδίνη ούτε θα υποκύψει στις πιέσεις σου, ούτε και θα κάνει κάτι για να μπορείς να την κατηγορήσεις.

- Αν θέλεις στριμώξου στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Εύβοιας κι ότι κάνεις. Αν δεν θέλεις κάτσε στο σπίτι σου, γιατί ως υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είσαι τέταρτος ή πέμπτος!!!! Αυτή λένε πως θα είναι η πρόταση στον κ. Αναγνωστάκη και τι να κάνει ο ίδιος;;; ΝΑΙ θα πεί.

- Κυκλοφόρησε η φήμη πως τελικά Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα έχουμε τον Οκτώβριο του 2024 και όχι το 2023!!!! Λένε επίσης πως όποιος υποψήφιος Περιφερειάρχης ή δήμαρχος δεν εκλεγεί σε δύο συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες, δεν θα έχει δικαίωμα να ξαναείναι υποψήφιος!!!