Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολη μέρα η σημερινή, αλλά πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και το αποτέλεσμα των συζητήσεων, οι οποίες άρχισαν από χθες το βράδυ, θα είναι θετικό. Πήραμε απόφαση να σταθούμε δίπλα σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους δεν είμαστε φίλοι, αλλά εμείς ξέρουμε να εκτιμούμε και κυρίως να μην είμαστε αχάριστοι. Αν τα καταφέρουμε θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον... Θεό και θα φροντίσουμε ώστε να καταλάβουν οι αχάριστοι, πως οι άνθρωποι στα δύσκολα χρειάζονται ανθρώπους δίπλα τους και τέτοιοι υπάρχουν.

- Απάντηση δεν θα πάρει "ο μπάρμπα Στέλιος" αλλά σήμερα έχει ερώτηση προς τον κύριο Ρέτσα, ο οποίος οφείλει μια εξήγηση , αλλά όταν δεν μπορείς να εξηγήσεις, επιλέγεις την σιωπή. Μπάρμπα Στέλιο, τα πράγματα είναι απλά. Ο κ. Ρέτσας εκθέτει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά λίγο τον ενδιαφέρει.

- Τι κάζο ήταν αυτό με την Εθνική του μπάσκετ; όλοι περιμέναμε η Εθνική να ανατρέψει και πάλι το σκορ, όπως και σε προηγούμενους αγώνες, αλλά αυτή την φορά, η ανατροπή κοιμόταν και δεν ήρθε ποτέ. Έτσι είναι η ζωή κύριοι και ας προσέχαμε. Οι Γερμανοί μας έβαλαν 107 πόντους και μας πέταξαν έξω από το Ευρωπαϊκό.

- Με τίποτα δεν ηρεμεί ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος θα βρει τον τρόπο να μηδενίζει τις όποιες επιτυχίες του Φάνη Σπανού. Δεν παίρνει λεφτά η Περιφέρεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση φταίει ο Σπανός. Παίρνει περισσότερα από κάθε άλλη φορά, φταίει ο Σπανός, γιατί έριξε στην φτώχια την περιφέρεια και μας λυπήθηκαν οι Ευρωπαίοι!!!!

- Κύριε Αναγνωστάκη, πρέπει να καταλάβεις πως οι πολίτες δεν τρώνε τον σανό που ρίχνεις εσύ και το κόμμα σου ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν τελικά επιχειρήσεις να είσαι υποψήφιος Περιφερειάρχης πάλι τριτοτέταρτος θα είσαι. Το αστείο πάντως είναι πως ακολουθείς την τακτική Μαρκόπουλου και μας θυμίζεις την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!!!!

- Πάντως για να ξέρουμε τι γράφουμε και τι λέμε, ο Αναγνωστάκης για την Περιφέρεια και ο Καθαροσπόρης για τον Δήμο Χαλκιδέων, δεν θα μπορέσουν και πάλι να ξεπεράσουν την 3η θέση στις εκλογές και το πιθανότερο είναι να βρεθούν στην 4η!!!!!