Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Ευχόμαστε ολόψυχα η προσπάθεια της νέας διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πετύχει και η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει και να πάει μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στο τέλος να πανηγυρίσει και την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά δεν είναι και τόσο πολύ, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις γρήγορα κι αν η ομάδα δεν στηριχθεί σε ανθρώπους που δεν μας έχουν συνηθίσει σε... επιτυχίες, δεν έχουν εμπειρία και μάλλον κάνουν συμβιβασμούς για να είναι στην θέση που είναι.

- Η ώρα της αλήθειας δεν είναι μακριά και από την στιγμή που θα έρθει, ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα κριθεί. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποια δεδομένα. Πρέπει να υπάρχει διοίκηση και να υπηρετεί έναν στόχο, πρέπει να υπάρχει προπονητής με γνώση και εμπειρία και όχι με συμβιβασμούς, πρέπει να υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να μην φτάσουν στο να ματώνουν την φανέλα, αλλά τουλάχιστον να την ιδρώνουν και φυσικά να υπάρχουν και οι φίλαθλοι οι οποίοι θα αποτελέσουν την μαγιά και με την στάση και την συμπεριφορά τους, θα φέρουν στο γήπεδο και άλλους και όχι η συμπεριφορά τους να είναι τέτοια που να μην φέρνει στο γήπεδο ούτε έναν φίλαθλο.

- Και κάτι ακόμη. Ας μη μιλούν για πολιτικούς, ας μη μιλούν για αυτοδιοικητικούς, αυτοί οι οποίοι δοκίμασαν και ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Ο κάθε πολιτικός και αυτοδιοικητικός δεν εκλέχθηκε από κάποιους οι οποίοι την είδαν ξαφνικά παράγοντες. Εκλέχθηκε να υπηρετήσει τους πολίτες και όχι τις προσωπικές επιλογές του καθενός. Καμία ομάδα δεν είναι κάποιου κόμματος ή κάποιας Περιφερειακής ή Δημοτικής Αρχής.