Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και σιγά σιγά να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε κι εμείς την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ανθρώπων. Το 2023 θα τα έχει όλα και θα έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε για την αυτοδιοίκηση, για την πολιτική, για τον αθλητισμό, για την αχαριστία και φυσικά γι'  αυτούς που....παρίσταναν τους φίλους.

- Για τους τελευταίους "θα συναντηθούμε" σύντομα, αφού αυτοί το επέλεξαν με την συμπεριφορά τους. Υποσχόμαστε να τους ανταποδώσουμε τα όσα έκαναν και να μην ανταποκριθούμε όταν θα μας χρειαστούν.

- Δημιουργήθηκε ένα θέμα σχετικά με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Χαλκίδας και την μεταφορά μαθητών από Λευκαντί προς Βασιλικό. Σας ευχαριστούμε όλους για τα τηλεφωνήματα και την ενημέρωση, αλλά φτάσαμε στο σημείο που πρέπει για μία δύο μέρες να περιμένουμε. Σαφέστατες οι εντολές του Περιφερειάρχη κυρίου Φάνη Σπανού και άμεση η αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη κυρίου Γαλάνη. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε την όποια εξέλιξη και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα μας πούνε πως υπεύθυνα είναι τα παιδιά!!!!!!!

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και να ξέρει πως είμαστε χαρούμενοι, αφού διαπιστώνουμε πως άνθρωποι που δεν τον ψήφισαν ποτέ και δεν θα τον ψηφίσουν και στο μέλλον, δηλώνουν φίλοι του!!!!!!! Όσο για μας δεν θα δώσουμε σε κανέναν διαπιστευτήρια. 

- Οχι κυρίες και κύριοι. Δεν έχουμε καμία διάθεση ν' ανοίξουμε συζήτηση με ανθρώπους που λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και όποιος πιστεύει πως κάνουμε λάθος, ας στείλει την απαντησή του ή αν πιστεύει πως πρέπει, ας προσφύγει στην δικαιοσύνη.

- Εμείς γράφουμε δημόσια την αποψή μας και δεν θα απαντούμε τηλεφωνικά σε αυτούς που θέλουν να μας εξηγήσουν ότι θέλουν να εξηγήσουν. Κυρίες και κύριοι κρυφτουλι δεν θα παίξουμε. Όποιος θέλει να μιλάει μαζί μας, αλλά να λέει στους άλλους πως δεν μας μιλάει, καλά θα κάνει να μην ξανατηλεφωνήσει .