Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μία ακόμη προσπάθεια των συνδικαλιστών και της αντιπολίτευσης στο Δήμο Χαλκιδέων, με στόχο την δήμαρχο, έπεσε στο κενό. Με ανακοινωσή της η δήμαρχος κυρία Βάκα, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Η σημερινή δημοτική αρχή, θα πρέπει να απαντήσει και..... πρακτικά σε αυτούς οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου.

- Η πλειοψηφία των εργαζομένων δίνει καθημερινά μάχη στους δρόμους του δήμου Χαλκιδέων και δεν είναι δυνατόν κάποιοι να προσπαθούν να τους ξεσηκώνουν με ψέματα, για να βοηθήσουν φιλο τούς υποψήφιο. Η δήμαρχος κυρία Βάκα, έχει υποχρέωση να τελειώσει με αυτό το θέμα και να συζητήσει τα πάντα με τους εργαζόμενους και όχι με αποστάτες.

- Είναι τραγικό να θέλουν τα σκουπίδια στους δρόμους για να κάνουν ζημιά στην δημοτική αρχή. Είναι τραγικό ο ραδιοφωνατζής να ζητάει από εργαζόμενους, από Παγώνη, Καθαροσπόρη και Καλαθέρη να πάνε στην αίθουσα που θα συνεδρίαζε η οικονομική επιτροπή και να μην της επιτρέψουν να συνεδριάσει. Οι δημότες έδωσαν εντολή στην κυρία Βάκα και την παράταξή της να διοικήσουν τον Δήμο Χαλκιδέων και κανείς δεν έχει δικαίωμα να βάζει τρικλοποδιές, για να έχει προσωπικό ή παραταξιακό όφελος.

- Δεν θέλουμε να γινόμαστε βάρος σε κανέναν και το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περνάμε δύσκολα αφού δικοί μας άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους, γιατί τους αγαπάμε. Φυσικά δεν ξεχνάμε κανέναν, αλλά δεν έχουμε και διάθεση για συζητήσεις, γι ' αυτό και μένουμε σε κάποια απόσταση. Ζητάμε συγνώμη.

- Τελικά ποιός θα είναι αντίπαλος του Φάνη Σπανού στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023; Μέχρι τώρα πάντως μόνο ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε υποψήφιος και θα είναι γιατί θέλει να εκδικηθεί τον Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Φάνη. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να ενώσουν δυνάμεις, ΣΥΡΙΖΑιοι, ΠΑΣΟΚοι και ακροδεξιοί για να χτυπήσουν τον Φάνη. Τους πολίτες τους ρώτησαν;