Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

...... σουτάκια

 
 - Σήμερα δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες για την Α' κατηγορία της Εύβοιας οι οποίοι αρχίζουν στις 15:00.  Θα πέσουν κορμιά στα γήπεδα, αφού οποιος χάσει μπαίνει σε περιπέτειες και όποιος κερδίσει παίρνει ανάσες. Για παράδειγμα στον αγώνα ΑΥΛΩΝΆΡΙ - ΣΤΑΥΡΟΣ ούτε ως σκέψη δεν θέλουν την ήττα...... οι δύο ομάδες.

- Ο ΣΤΑΥΡΟΣ έχει 13 βαθμούς και το ΑΥΛΩΝΆΡΙ 5, οπότε με νίκη οι γηπεδούχοι πάνε στους 8 βαθμούς και τραβάνε προς τα κάτω τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ξεκίνησαν καλά, αλλά δεν είχαν καλή συνέχεια.

- Στον αγώνα ΜΑΝΤΟΎΔΙ - ΑΛΆΤΣΑΤΑ τα ΑΛΆΤΣΑΤΑ με μόλις 2 βαθμούς, αν και είναι νωρίς θέλουν νίκη για να ελπίζουν, αλλά και το ΜΑΝΤΟΎΔΙ με 6 βαθμούς δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή.

- Στο ΔΡΟΣΙΑ - ΝΗΛΕΑΣ η ΔΡΟΣΙΑ βλέπει προς τα πάνω αφού έχει ήδη 19 βαθμούς, ενώ ο ΝΗΛΈΑΣ έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών αφού έχει μόλις 4 βαθμούς. Ο Γιώργος Λάμπρου όπως λέει σε τόνους ρεμπέτικου, " μπορεί να μηδενιστούν Ταμυναϊκός, Αμαρυνθιακός και ΑΟΝ Αρτάκης και η ομάδα να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος "!!!! Ο κύριος Γιώργος Ποδαράς από την άλλη είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων και είναι αλήθεια πως παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς δεν παίρνουν και αυτό είναι θέμα.