Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

..... σουτάκια

 - Αύριο Σάββατο έχουμε τον αγώνα ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΕΡΈΤΡΙΑ. Οι γηπεδούχοι με τον Παναγιώτη Σκονδρα στην θέση του προπονητή, θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους με αντίπαλο την ομάδα της Ερέτριας. Οι γηπεδούχοι έχουν 2 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι 6. Αν η Ερέτρια δεν χάσει, θα εχει κάνει ένα καλό βήμα για την....παραμονή στην κατηγορία.

- ΣΤΑΥΡΟΣ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ το δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Αν κερδίσει ο ΣΤΑΥΡΌΣ θα φτάσει στους 17 βαθμούς και δεν θα ανησυχεί ενώ αν κερδίσει το ΝΑΝΤΟΥΔΙ, θα φτάσει στους 12 βαθμούς και θα αναπνεύσει βαθμολογικά. Θα διεξαχθεί καλός αγώνας και οι φίλαθλοι πιστεύουμε πως θα δούνε γκολ και θα απολαύσουν θέαμα.

- ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΔΡΟΣΙΑ ο τρίτος αγώνας του Σαββάτου για την Α' Κατηγορία κι ας μην κρυβόμαστε υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι περιμένουν να δούνε αν η ΔΡΟΣΙΑ του Γιώργου Λάμπρου μπορεί να βάλει δύσκολα στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ του Μεθενίτη. Η ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ είναι καλή και ακριβοπληρωμένη, αλλά δεν είναι τέλεια σε όλα. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί αυτές θα φανούν, όταν έρθουν τα δύσκολα. Η ΔΡΟΣΙΑ έχει τα προβληματά της αλλά έχει ηρεμία και καθόλου άγχος.