Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

«Ρεσιτάλ υποκρισίας και θράσους από Ανδρουλάκη».

Τελικά ο κύριος Ανδρουλάκης θα μας τρελάνει. Χρεώνει ο αθεόφοβος την Καϊλή στην ΝΔ; Συγνώμη αλλά στο κόμμα του δεν ήταν μέχρι χθες; Την είχε διαγράψει ποτέ; Είναι ο ίδιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως και η κυρία Καϊλή. Δύο ευρωβουλευτές έχει το ΠΑΣΟΚ και αυτοί είναι ο Ανδρουλάκης και η Καϊλή. Πρώτος αναπληρωματικός είναι ο Νίκος Παπανδρέου και όλα δείχνουν πως ο Ανδρουλάκης ζητάει την έδρα για να στείλει τον Νίκο στην Ευρωβουλή. Αλήθεια κύριε Ανδρουλάκη, εσείς γιατί δεν αφήσατε την έδρα αφού εισθε πλέον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;
Υπάρχει και μια απλή ερώτηση. Δεν ξέρατε τίποτα .???!από τα όσα κατηγορούν την Καϊλή; 
Θέλετε να μας πείτε πως δεν μπορείτε ούτε το σπίτι σας να βλέπετε;
Κύριε Ανδρουλάκη, μήπως το θέμα αυτό ήταν και ο λόγος της παρακολούθησή σας;
Ας διαβάσουμε και τα όσα δήλωνε ο κ? Μαρινάκης.

 «Η υπόθεση διαφθοράς στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι μια σοκαριστική είδηση. Και είναι διπλό το σοκ όταν για πρώτη φορά εμπλέκεται με τόσο σοβαρές κατηγορίες μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που προέρχεται από τη χώρα μας και, ειδικότερα, από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για την υπόθεση Καϊλή.

«Είναι αυτονόητο το τεκμήριο αθωότητας όσων κατηγορούνται. Εξίσου αναγκαία, όμως, είναι η διερεύνηση μιας υπόθεσης που αφορά στη διάβρωση του κράτους δικαίου και των ευρωπαϊκών κεκτημένων. Σε αυτή την κατεύθυνση δεν βοηθά ούτε η στρεψοδικία ούτε η υποκρισία του Νίκου Ανδρουλάκη. Η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη: στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό διερεύνηση. Το να προσπαθεί να χρεώσει αυτό το στέλεχος στη Νέα Δημοκρατία συνιστά ρεσιτάλ θράσους», τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ και συμπλήρωσε:

«Αλήθεια, θα έχει το θάρρος να καταλογίσει τώρα στον εαυτό του το ίδιο "τεκμήριο ενοχής" που τόσο καιρό επικαλείται; Ή εκείνος δικαιούται να μην γνώριζε; Ισχυριζόταν ότι η παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή είναι εξ ορισμού παράνομη. Αλήθεια, ύστερα από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιμένει ότι κανείς δεν πρέπει να παρακολουθείται, ακόμα και για τέτοια ζητήματα;».

Ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αρχηγός κόμματος χρεώνει προβεβλημένο και εν ενεργεία στέλεχος του κόμματός του σε άλλο κόμμα. Δυστυχώς για τον κύριο Ανδρουλάκη η αλήθεια είναι μία: ότι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ διερευνάται για διαφθορά. Αντί να μιλά για "δούρειους ίππους" και "πράσινα άλογα", ας αναλάβει ο κύριος Ανδρουλάκης την ευθύνη για τον πρωτοφανή διασυρμό της χώρας λόγω των όσων καταλογίζουν σε στέλεχός του. Εδώ και κάποιους μήνες ζητούν καθημερινά στην αντιπολίτευση την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, χωρίς κανένα στοιχείο ότι γνώριζε οτιδήποτε, για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο. Ελεεινολογούν ότι η Νέα Δημοκρατία "διασύρει" τη χώρα εξαιτίας δημοσιευμάτων κατευθυνόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πάλι η Νέα Δημοκρατία φταίει για τη διαπόμπευση τη χώρας από την εμπλοκή Ελληνίδας ευρωβουλευτή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση;».