Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

...... σουτάκια


 - Κανένα άγχος δεν έχουμε για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Όλο πάνε μια χαρά, σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικά και αγωνιστικά όλα ρολόι. Η ΕΠΟ τρίβει τα μάτια της, με τις επιδόσεις της ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα στο θέμα των αναβολών των αγώνων. Τώρα δεν χρειάζεται να έχεις και ιδιαίτερες γνώσεις για να κάνεις μια αίτηση αναβολής αγώνα. Κάνεις ένα τηλεφώνημα και.... σου υπαγορεύουν το τι θα γράψεις και έχεις την αναβολή στο τσεπάκι.

- Δεν πάμε καλά. Μία ισοπαλία στους 9 αγώνες έχει η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και άρχισαν τα σενάρια. Θα χάσει το πρωτάθλημα λέει ο ένας, άρχισαν τα όργανα λέει ο άλλος και υπάρχει και άλλος που λέει πως κάτι δεν πάει καλά με την ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ. Κύριοι ηρεμήστε. Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα του ομίλου της κι εμείς δεν βλέπουμε τον λόγο, για τον οποίο θα χάσει την άνοδο.

- Κάθε χρόνο ακούγαμε να λένε πως σπρώχνουν την Προποντίδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό δεν γινόταν. Τώρα που λένε πως δεν θα το κατακτήσει, μάλλον θα τα καταφέρει. Κουσκουτης και Σταματίου έχουν και εμπειρία και γνώση και ξέρουν πως θα φτάσουν στον στόχο.