Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

...... σφηνάκια

  - Αν μας το ζητήσουν θα το κάνουμε με μία προϋπόθεση.
Μπορούμε να σταματήσουμε να γράφουμε οτιδήποτε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αν κάποιοι δεσμευτούν πως δεν θα τον εγκαταλείψουν πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Μπορεί όλοι να θέλουν το καλό της ομάδας, αλλά η ομάδα θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.  Αν λοιπόν εγγυηθούν πως θα ....παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, για να παραμείνει η ομάδα στην Γ' Εθνική, εμείς σταματάμε να γράφουμε το οτιδήποτε.

- Κυρίες και κύριοι του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, κάτι δεν καταλάβατε. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Μπορεί να είσθε εξυπνότεροι από εμάς αλλά τέτοια εξυπνάδα βρίσκει ο καθένας και στην αγορά. Εμείς είμαστε απλοί, αλλά ξεκάθαροι. Αν θέλετε λοιπόν βγείτε και πείτε όλη την αλήθεια και θα είμαστε δίπλα σας.

- Ένα παράδειγμα. Πριν λίγο καιρό ο κ. Τσαλας δήλωσε παραίτηση από το ΔΣ με μια επιστολή την οποια έδωσε στην δημοσιότητα και με την οποία "στόλιζε " κανονικά τα άλλα μέλη. Στην συνέχεια και χωρίς καμία δήλωση συνεχίζει ως  μέλος του ΔΣ και μάλιστα μπαίνει και αρχηγός αποστολής στην Κέρκυρα. 

- Καλός και χρυσός ο κ. Τσαλας, αλλά ήταν επικεφαλής αποστολής γιατί κανείς άλλος δεν ακολούθησε την αποστολή. Αποτέλεσμα έψαχνε η ομάδα και πήγε χωρίς φροντιστή, χωρίς γενικό αρχηγό και εκτός από τον κ. Τσαλα, είχε ταξιδέψει στην Κέρκυρα και η κυρία Φραντζεσκάκη.

- Θα περιμένουμε λοιπόν αλήθειες και μόνο αλήθειες.