Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Ήρεμα δείχνουν τα πράγματα σε επίπεδο αυτοδιοικητικό αλλά ας μην ξεγελαστούμε. Με μυστικότητα όλες οι κινήσεις και οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν. Εκεί που όλα δείχνουν πως δεν τα βρίσκουν με τίποτα, είναι στο ότι κανείς δεν συμφωνεί να κάνει συνεργασία και να είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο .....κ. Παγώνης ή ο κ. Καθαροσπόρης..

- Πάμε όπως είμαστε λένε οι δημότες της Χαλκίδας αφού δεν βλέπουν κάποια αξιόπιστη λύση. Τους κυρίους που διοίκησαν τον Δήμο και είναι στην αντιπολίτευση σήμερα, δεν τους ψήφισαν το 2019 και δεν θα τους ψηφίσουν και τώρα, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει και το πρόσωπο το οποίο θα έχει μια άλλη πρόταση για την Χαλκίδα.

- Μπορεί αν υπήρχε, ο κόσμος να σκεφτόταν λίγο περισσότερο, αλλά για να γράφουμε αλήθειες, η δήμαρχος αυτή την στιγμή αν γινόταν εκλογές, θα είχε πάρει το 40% των δημοτών.

- Κάποιοι θέλουν να παραμυθιάσουν τον κόσμο και μιλάνε για δημοσκοπήσεις οι οποίες βρίσκουν απογοητευμένους τους δημότες σε ποσοστό 65%. Εμείς να δεχθούμε αυτή την δημοσκόπηση, αλλά να θυμίσουμε στους πονηρούληδες πως την Α' Κυριακή το 2019, την κυρία Βάκα δεν την είχε ψηφίσει το 65,6% των δημοτών, αφού είχε πάρει 34,34%.

- Αν θέλουν να ενημερώνουν σωστά, θα πρέπει να μας πούνε πόσοι θα ψήφιζαν σήμερα τον Παγώνη, τον Καθαροσπόρη ή τον Καλαθέρη. Εκεί να δείτε κλάματα.. Και οι 3 μαζί είχαν συγκεντρώσει την Α' Κυριακή περίπου το 58%, ενώ αν γινόταν σήμερα εκλογές δεν θα έφταναν με τίποτα στο 40% !!!!!!

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η δήμαρχος κυρία Βάκα, πρέπει σίγουρα αυτή την χρονιά και μέχρι τις εκλογές, να διορθώσει κάποια λάθη και αστοχίες, γιατί σε μια εκλογική αναμέτρηση οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.