Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και αυτό που λένε μέρες αγάπης θα πρέπει να επικρατήσει, αν και δεν το βλέπουμε, τουλάχιστον στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Αν όχι τέταρτο, είχαμε το τρίτο κρούσμα στην ομάδα, αφού μετά τον κύριο Ζήση, ακολούθησε ο κ. Τσαλας και χθες είχαμε και την ανακοίνωση του κ. Στούρα, οποίος μιλάει....για κακοδιαχείριση, για αδιαφάνεια και άλλα σχετικά.

- Να σημειώσουμε πάντως πως ο κ Στούρας δεν ήταν εκλεγμένο μέλος του ΔΣ αλλά ορίσθηκε από αυτό ως τεχνικός διευθυντής, αφού ήταν και φίλος των Αυλωνίτη και Λάμπρου. Τα περισσότερα στον "μπάρμπα Στέλιο".

- Πιστεύαμε και πιστεύουμε στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν ανήκουμε στους φίλους του, αλλά ούτε και στους κωλοτούμπες, οι οποίοι παρίσταναν και παριστάνουν τους φίλους του, για να κάνουν την δουλειά τους και στην πορεία του βάζουν τρικλοποδιές. Φάνη να τους προσέχεις αυτούς, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν άλλα πράγματα και χτυπούν πίσω από την πλάτη σου.

- Είδαμε τις φωτογραφίες από το πάρτι με την νεολαία που διοργάνωσε η κυρία Σοφία στην παραλία της Χαλκίδας και πραγματικά ξαφνιαστήκαμε. Η κυρία Σοφία είχε καταλάβει πως δεν θα ανταποκριθεί η νεολαία της Χαλκίδας και είχε φροντίσει να είναι εκεί οι φίλοι και συνεργάτες της που υπηρετούν στο πλευρό της για τον προεκλογικό της αγώνα.

- Κυρία Σοφία μας, εμείς τα γράψαμε αλλά μάλλον δεν τα καταλαβαίνεις. Η Εύβοια δεν είναι Α' Αθήνας και φυσικά η παραλία της Χαλκίδας δεν είναι Κολωνάκι. Η Εύβοια κρίνει με δικά της κριτήρια και για να συγκεντρώσεις κόσμο στην παραλία, πρέπει πρώτα να ιδρώσεις και να αποδείξεις πως μπορείς να σταθείς δίπλα τους χωρίς την συνοδεία του στρατού σου.

- Κυρία Σοφία μπορεί να γράφεις ότι θες στα δελτία τύπου, αλλά οι εικόνες μιλούν πάντα, όσο κι αν προσπαθείς να τις φτιάξεις. Άντε γειά και καλή καρδιά.