Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

....η άποψή μας

 - Σεβασμός σε κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μην δημιουργείτε προβλήματα. Δεν μπορείτε να τους φτάσετε και είναι ξεκατίνιασμα να ρίχνετε λάσπη. 
Όταν υπεύθυνος μιας ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι ο κύριος Δημήτρης Ακριτίδης και ένας εκ των προπονητών, ο κ. Τάκης Σπυρόπουλος, καλό θα είναι να προσέχει ο καθένας μας τι λέει, γιατί ο κόσμος γελάει και δεν θα ξεχάσει τέτοιες.... συμπεριφορές.
Πείτε όσα θέλετε για τον Ψαθά, αλλά όχι για ανθρώπους που δεν μπορείτε να τους φτάσετε ούτε στο δαχτυλάκι τους.
Οι ευθύνες για το ποδόσφαιρο στα όρια του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων είναι διαχρονικές και με αναθεματισμούς δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα.
Στον Δήμο σας κυρίες και κύριοι έχετε ανθρώπους που μπορούν βοηθήσουν τον αθλητισμό και να τον αναπτύξουν, αλλά δεν μπορείτε ούτε να το παραδεχτείτε, ούτε να τους δεχθείτε, γιατί έχετε το εγώ σας.
Αν γράφουμε ψέματα δώστε τις αποδείξεις.
Τι θα κάνετε λοιπόν αύριο για τον αθλητισμό;
Αν μας πείτε πως θα το διαβάσουμε στο πρόγραμμά σας, δεν θα το πιστέψουμε, γιατί από προγράμματα έχουμε δει πολλά.
Επανερχόμαστε στο θέμα του κυρίου Ακριτίδη και του κυρίου Σπυρόπουλου.
Οι γνώσεις και η εμπειρία τους είναι βέβαιο πως θα βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά το κυριότερο είναι η ανθρωπιά τους.
Κλείνουμε με ερώτηση προς τον κύριο Άγγελο Βογιατζή, ο οποίος είναι προπονητής επίσης σε ακαδημία ποδοσφαίρου. Άγγελε πως μπορεί ένας προπονητής να σταθεί σε έναν σύλλογο όταν οι υπεύθυνοι ρίχνουν λάσπη εναντίον ενός άλλου συλλόγου, στον οποίο υπεύθυνος είναι ο κύριος Ακριτίδης;