Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Εδώ είμαστε και προσπαθούμε να καταλάβουμε, που το πάνε κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι υποψήφιοι. Προσπαθούν να μας πείσουν με διάφορους τρόπους πως άλλοι φταίνε που δεν μπόρεσαν να έχουν τους 260 περίπου υποψηφίους που μπορούσαν να έχουν στον.... Δήμο Χαλκιδέων.

- Γιατί όμως ανησυχούν; Ας κάνουν τα δύο ψηφοδέλτια ένα και ξεμπλέκουν αμέσως. Έτσι κι αλλιώς δεν κρύβουν πως είναι έτοιμοι για συνεργασία, αν τους δοθεί ευκαιρία.

- Πριν περίπου δύο μήνες είχαμε Εθνικές Εκλογές και ο λαός αποφάσισε. Τώρα τα γνωστά παπαγαλάκια άρχισαν πάλι τα ίδια και τα ίδια. Ξέχασαν πως όσα λένε, τα έλεγαν και πριν τις εκλογές και κρίθηκαν από τον λαό.

- Μπορεί να πρέπει να προσληφθούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, στο νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά με αντιπολιτευτικές κορώνες διαφόρων, δεν δίνουμε λύσεις.

- Πρέπει να υπάρξει μια οργανωμένη αντίδραση, ώστε να ακουστεί η φωνή μας και οι αρμόδιοι να φροντίσουν αυτό το νοσοκομείο στολίδι να έχει το απαραίτητο προσωπικό.