Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

.....σφηνάκια

 - Πάντα υπήρχαν οι γραφικοί τύποι στην πολιτική και πάντα τους αντιμετωπίζαμε με κατανόηση και πάντως δεν τους λοιδωρούσαμε. Τώρα που κυκλοφορούν ως υποψήφιοι οι σκαφάτοι, οι καταρτισμένοι και οι άνθρωποι της αριστοκρατίας, μπορούν να βάζουν φωτογραφίες ανήμπορων ανθρώπων στο fb και έτσι να δημιουργούν ανησυχία στους απλούς πολίτες. Ποιοι είσθε....κύριοι εσείς; 

- Αλήθεια σε αυτή την αριστοκρατία δεν συναντάμε τα ναρκωτικά, τις πόρνες πολυτελείας, τα πάρτι των οργίων αλλά και εκείνο το "ήμουν κι εγώ στο κότερο";;;; Να τελειώνουμε λοιπόν. Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, αυτοί που διασύρουν ανθρώπους, επειδή έχουν κάποια προβλήματα, είναι επικίνδυνοι και θα τους κρεμάμε στα μανταλάκια, δίπλα σε αυτές τις κυρίες και τους κυρίους που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και καλύπτουν τέτοιες συμπεριφορές.

- Ο τελειωμένος πολιτικά παριστάνει τον νέο και τον ωραίο κι επειδή ρίχνει στον κουμπαρά κάτι ευρώπουλα, πιστεύει πως τον έχουν για σοβαρό στην παράταξή τους!!!! Για πλάκα σε έχουνε και σε δουλεύουν ψιλό γαζί. Μάντεψε μπουμπούνα σε ποιο γραφείο αναθέτουν τις αρχιτεκτονικές και άλλες μελέτες, αυτοί που εσύ βρίζεις επειδή αγοράζουν οικόπεδα στην Αρτάκη!!!!