Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Με Μπουροδήμο ο Κυριάκος Καλυβίτης

Φίλες και φίλοι,
Είμαι ο Κυριάκος Καλυβίτης. Γεννήθηκα το 1972 στην κοινότητα Καστέλλας του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων όπου και ζω μόνιμα όλα τα χρόνια της ζωής μου και τα τελευταία 7 χρόνια μαζί με την γυναίκα μου και τα 3 μας παιδιά. 
Από νεαρή ηλικία ασχολούμαι με τα κοινά και τον εθελοντισμό. Επί σειρά ετών ήμουν μέλος του Δ.Σ.  του εκπολιτιστικού συλλόγου «Αγγελής Γοβιός», όπου και διετέλεσα για αρκετά χρόνια γενικός γραμματέας. Ένα από... τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της διαδρομής μου στο σύλλογο ήταν η ανεύρεση στέγασης για το σύλλογο καθώς και η δημιουργία τράπεζας αίματος με την ονομασία «Χρήστος Καλυβίτης». Μετά τη στρατιωτική μου θητεία μου ασχολήθηκα με την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία βρισκόταν στην απόλυτη απαξίωση. Με την συνδρομή ομάδας φίλων καταφέραμε με πολύ κόπο, χρόνο και χρήματα, παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα εμπόδια που προέκυψαν να τα ξεπεράσουμε, με το βασικότερο την εξασφάλιση στέγασης (γήπεδο) και να την αναδείξουμε σε μία αξιοπρεπή παρουσία στην Α΄ Ευβοίας για 7 ολόκληρα χρόνια. Δεν θα ήθελα να παραληφθεί ότι με πολύ αγώνα και σε συνεργασία πάντα με την εκάστοτε δημοτική αρχή καταφέραμε και αποκτήσαμε το δικό μας γήπεδο.
Ταυτόχρονα θα ήθελα να σας αναφέρω ότι ανήκω στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος είχα την τιμή να αναλάβω και χρέη ταμία όπου κατορθώσαμε με πολύ προσπάθεια να αποκτήσει η ένωση τη δική της στέγη, αγοράζοντας τα δικά της γραφεία.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλή της  Μεσσαπιακής Παραδίρφυας Συνεργασίας κο Ιωάννη Μπουροδήμο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του, διεκδικώντας την δική σας στήριξη χωρίς κομματικές ταμπέλες για την θέση του δημοτικού συμβούλου. Για ένα Δήμο με καινούριες ιδέες, νέα πρόσωπα που πάντα έχουν κοινό στόχο την κοινωνική προσφορά. Με επιμελή εργασία για όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, θα αναδείξω αρχές θάρρους, αγώνα και εμπιστοσύνης. Δεν είμαι ούτε ήμουν πολιτικός, είμαι υπέρ των έργων καθημερινής εργασίας ή όπως αλλιώς ονομάζεται υπέρ της οργάνωσης, της εργασίας, της διαφάνειας και της αλήθειας.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον χρόνο που αφιερώσατε να διαβάσετε το παρών κείμενο και ευελπιστώ στην στήριξη σας με την ψήφο σας.

Με εκτίμηση
Κυριάκος Καλυβίτης