Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

.... φαπούλες

 
- Κυρίες και κύριοι, εμείς δεν είμαστε οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι της κυρίας Ελένης Μιντζιφίρη, για να της πούμε τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Η κυρία Μιντζιφίρη έχει το δικό της στυλ, την δική της πολιτική πρακτική και φυσικά έχει και την ευθύνη των... πράξεών της. 

- Τέθηκε σε αργία για ένα μήνα από την αποκεντρωμένη για κάτι που είχε συμβεί όταν δήμαρχος ήταν ο κύριος Παγώνης και η κυρία Μιντζιφίρη ήταν εκλεγμένη με το δικό του ψηφοδέλτιο. Τιμωρήθηκε με αργία από την αποκεντρωμένη, αλλά για το θέμα αυτό έχει αθωωθεί στο ποινικό δικαστήριο.

- Παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 30 Αυγούστου και ειλικρινά μας ενόχλησε η συζήτηση που έγινε για το θέμα. Θεωρούμε πως ο χειρισμός του θέματος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αφού δεν έδειξε καμία αποφασιστικότητα. Έπρεπε αν θέλετε την άποψή μας να μην επιτρέψει την συμμετοχή της κυρίας Μιντζιφίρη ή να μην κάνει καμία αναφορά στο θέμα. Κυρία Σακελλαράκη αυτή είναι η άποψή μας.