Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τέλος με την αγωνία όλων των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, σχετικά με την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, αφού η διαδικασία ολοκληρώθηκε  και πλέον μπήκαμε στην φάση, κατά την οποία ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να αναδείξει τα θετικά του και να κρύψει τα αρνητικά του. Έτσι είναι η πολιτική κυρίες και κύριοι κι εμείς την... αλήθεια, αδυνατούμε να την κρύψουμε.

- Για το καλό του τόπου λένε πως νοιάζονται όλες και όλοι κι εμείς δεν το αμφισβητούμε. Πόσο όμως το πιστεύουν; Θα προχωρήσουμε πολλά βήματα μπροστά, σε αυτές τις εκλογές, γιατί έτσι πρέπει και θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα των αναγνωστών μας και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλες τις απορίες τους.

- Τις δύο τελευταίες μέρες είχαμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, με ανθρώπους από διαφορετικές παρατάξεις και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν πως ούτε μάγοι είμαστε, ούτε και μπορούμε να ξέρουμε τις θέσεις και τους στόχους των άλλων.

- Μας είπαν κι αυτοί τα δικά τους και ειλικρινά τους ευχαριστούμε. Αυτό που δεν καταλάβαμε, είναι το γιατί μας θεωρούσαν δεδομένους στα πάντα, ενώ είχαμε εξηγήσει πως είναι άλλο τα προσωπικά και άλλο τα επαγγελματικά. 

- Όταν κάποιος υποψήφιος δήμαρχος ή περιφερειάρχης ή σύμβουλος, πιστεύει πως έχει τις εκλογές στο τσεπάκι του, γιατί να του χαλάσουμε εμείς αυτή την εικόνα και να του πούμε πως μάλλον δεν ξέρει από εκλογές; Μεγάλο και πρόσφατο παράδειγμα οι Εθνικές Εκλογές, μέσα στο 2023 στις οποίες όλοι περίμεναν διάφορα άλλα αποτελέσματα και τελικά σάρωσε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

-Τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν και επίσημα πλέον και τώρα αρχίζει η μάχη της ψήφου, αφού όλες και όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν. Θα έχουμε την ευκαιρία καθημερινά να αναλύουμε τις θέσεις και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο κάθε υποψήφιος, αλλά θα μας επιτρέψουν όλες και όλοι καθημερινά να προσπαθούμε να τους περάσουμε από τεστ αλήθειας, γιατί έχουμε την εντύπωση, πως μας κρύβουν πολλά.