Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Έχουμε αγώνες κυπέλλου σήμερα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο Αλεξάνδρου, εκεί που όλοι περίμεναν να εμφανισθεί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας !!! Αυτοί που θα πάνε σήμερα στο γήπεδο και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ, να χειροκροτήσουν τα παιδιά άσχετα με το αποτέλεσμα. Η φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ειδικό βάρος και οφείλουμε όλοι να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και να συγχαρούμε αυτά τα παιδιά, τα οποια αποδέχθηκαν την.... πρόταση των διοικούντων, ώστε να μείνει ζωντανός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Επειδή ακούμε κάποιες κουβέντες δεξιά κι αριστερά, καλά θα κάνουν κάποιοι να κλείσουν το στόμα τους, γιατί η σημερινή διοίκηση κράτησε ζωντανή την ομάδα και μαζί με τους ποδοσφαιριστές, δεν θα αμαυρώσουν την ιστορία της. Την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την αμαύρωσαν αυτοί οι οποίοι διοίκησαν τελευταία και έφεραν τον υποβιβασμό και την διάλυση.

- Την αμαύρωσαν αυτοί οι οποίοι άφησαν χρέος στην ΕΠΟ και η ομάδα δεν μπορούσε να βγάλει τα δελτία. Την αμαύρωσαν αυτοί που έστησαν παιχνίδια και αυτοί που πουλούσαν ποδοσφαιριστές, κάνοντας τον μάνατζερ..