Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Με τις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου, συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Συνάντηση με τις σχολικές καθαρίστριες που ανέλαβαν καθήκοντα από χθες, Πέμπτη 31 
Αυγούστου 2023, είχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, στις οποίες ευχήθηκε καλή εργασία με υγεία και δύναμη και τις ευχαρίστησε για το σπουδαίο και απαιτητικό έργο τους, καθώς δεν κρατούν απλώς καθαρά τα σχολεία αλλά φροντίζουν ουσιαστικά τους μικρούς και μεγάλους μαθητές.
Επίσης τους ενημέρωσε ότι ο Δήμος καλύπτει τις υπάρχουσες ανάγκες επαρκώς, ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς. Στην περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον ανάγκες, θα καλυφθούν με την...
αντίστοιχη μετατροπή των ωρών στις συμβάσεις εργασίας, κόστος το οποίο θα αναλάβει ο Δήμος Χαλκιδέων, όπως είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια. «Κανένα σχολείο δεν θα μείνει ακάλυπτο και θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια μαθητών, διδακτικού προσωπικού και εργαζόμενων. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε να διεκδικούμε, με κύριο στόχο τη μονιμοποίησή σας», τόνισε η Δήμαρχος.
Οι ευπρεπίστριες ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο, καθώς όπως επισημάνθηκε από τα Σωματεία τους και στην Πανελλήνια Συνέλευσή τους, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι ο πρώτος Δήμος που στηρίζει έμπρακτα και εφαρμόζει τις επιπλέον ώρες, για την κάλυψη των αναγκών.