Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μπήκαμε λοιπόν στον Σεπτέμβριο και φυσικά δεν ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αφού στις 8 Οκτωβρίου εκλέγουμε Περιφερειάρχη και Περιφερειακούς συμβούλους, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Τα ψηφοδέλτια έχουν κατατεθεί επίσημα και πλέον τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Όπως.... λέει κι ο λαός, "ότι έγραψε, έγραψε".

- Είχαμε και έχουμε την άποψη, πως οι περισσότεροι υποψήφιοι κάνουν το ίδιο λάθος. Μηδενίζουν το έργο, τις γνώσεις και τις δυνατότητες των άλλων υποψηφίων και πιστεύουν πως έτσι θα κερδίσουν την ψήφο του κάθε πολίτη. Μεγάλο λάθος αυτό και θα το διαπιστώσουν, όταν θα είναι αργά.

- Ο κόσμος όταν συναντά τέτοιες πρακτικές, είναι βέβαιος πως ο υποψήφιος δεν έχει προτάσεις, δεν έχει θέσεις, δεν έχει λύσεις και γι' αυτό επέλεξε την προπαγάνδα του μηδενισμού, αλλά αυτή η πρακτική δεν είναι της εποχής.

- Μπήκαμε λοιπόν στο Φθινόπωρο και πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, αφού με τα σχολεία, τα φροντιστήρια και τα άλλα τα καθημερινά, οι υποχρεώσεις φουντώνουν.

- Στους περισσότερους δήμους της Εύβοιας οι εκλογές θα τελειώσουν την Α' Κυριακή και αυτό θα είναι καλό, για κάποιους, αλλά όχι για όλους. Το γράφουμε γιατί όπου χρειαστεί Β' Κυριακή, θα υπάρξει μεγαλύτερη αποχή, αφού οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι θα ξέρουν πως δεν εκλέχθηκαν, δεν θα τρέξουν να στείλουν κόσμο στην κάλπη.

- Αυτό φυσικά βοηθάει τον πρώτο και κυρίως τους εν ενεργεία δημάρχους. Οι λόγοι είναι γνωστοί και πρέπει να τους γνωρίζουν οι επικοινωνιολόγοι των υποψηφίων.