Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

....φαπούλες

 - Η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη αποφάσισε τελικά να είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΌΛΗΣ. Ελένη σου ευχόμαστε να πετύχεις τον στόχο σου και να είσαι στην σύνθεση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι αλήθεια πως δεν είχες άλλη επιλογή και βρέθηκες.....στο ψηφοδέλτιο των σκαφάτων, και των καταρτισμένων. 

- Έχουμε μπερδευτεί γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει. Ο κύριος Σπύρου λέει πως προχώρησε σε πρόσληψη δικηγόρου, αλλά όσο κι αν το ψάξαμε τέτοια πρόσληψη δεν βρήκαμε.

- Γράφουν πως ο κύριος Σπύρου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά!!!!! Ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ο κύριος Σπύρου απλά έστειλε μια αναφορά στον δικηγορικό σύλλογο και αυτή την αναφορά έδωσε στην δημοσιότητα.

- Αλήθεια έχει επίσημα αναθέσει κάτι στην δικηγόρο την οποία κατηγορεί; Αν της έχει αναθέσει κάτι, τότε θα πρέπει να έχει πληρώσει και τα απαιτούμενα, από τα οποία αν δεν κάνουμε λάθος κάτι παίρνει και ο δικηγορικός σύλλογος και το κράτος.

- Κυρίες και κύριοι του δικηγορικού συλλόγου μήπως πρέπει να ζητήσετε από τον κύριο Σπύρου τα απαραίτητα; Μήπως είναι στο απυρόβλητο;