Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τελείωσαν οι εκλογές, για κάποιους υποψηφίους και οι οποίοι δηλώνουν νικητές και μάλιστα από την Α΄ Κυριακή και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο!!!!
Οκ. Γιατί να μην συμφωνήσω εγώ;
Προσοχή κυρίες και κύριοι, γιατί οι επιστήμη μπορεί να έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκει το αν είναι αγόρι ή κορίτσι ένα μωρό που είναι στην κοιλιά της μητέρας του, αλλά δεν κατάφερε ακόμη να διαπιστώνει πριν τις εκλογές, τι θα βρούμε μέσα σε μια κάλπη.
Η κάλπη είναι έγκυος έλεγαν οι παλαιότεροι και κανείς δεν.... ξέρει τι θα βγει μέσα από αυτή.
Η δική μου θέση είναι καθαρή. Τα απρόβλεπτα καθορίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών και δυστυχώς κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, αυτά τα απρόβλεπτα δεν τα λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους.
Σε δήμους με ψηφοφόρους που δεν ξεπερνούν τις 20.000, τα απρόβλεπτα κάνουν εύκολα την εμφάνισή τους και έρχονται σαν κεραμίδα στο κεφάλι κάποιων.
Αυτό ισχύει για σχεδόν όλους τους δήμους της Εύβοιας, εκτός από τον Δήμο Χαλκιδέων στον οποίο τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα φτάσουν κοντά στις 50.000.
Οι υποψήφιοι σε όλους τους δήμους θα επιχειρήσουν να τελειώσουν την Α΄ Κυριακή, γιατί όλες και όλοι γνωρίζουν πως η Β΄ Κυριακή έχει πολλές ανατροπές και τα απρόβλεπτα είναι με το τσουβάλι.
Για να μην παρεξηγηθώ, τα γράφω αυτά γιατί 50 χρόνια που κάνω εκλογές, έχουν δει πολλά τα μάτια μου.
Κάθε υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να προσδιορίσει τον στόχο και να τον υπηρετήσει με οργάνωση, σωστά εργαλεία και επαγγελματικά.
Με δήθεν εθελοντές που λέει κάποιος υποψήφιος, κανείς δεν κέρδισε εκλογές, γιατί στις εκλογές εθελοντές δεν υπάρχουν. Κάπου αποβλέπουν όλοι.
Τα όσα ο μπάρμπα Στέλιος θα σας αποκαλύψει τις επόμενες μέρες, θα σας ξαφνιάσουν και ίσως κάποιοι ούτε που τα είχατε φανταστεί.
Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, θέλουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο και αυτό θα το πληρώσουν.
Τα κορόιδα τελείωσαν και οι δημότες δεν πιστεύουν εύκολα κανέναν υποψήφιο.