Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύο και σήμερα για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών και για να ηρεμήσουν κι αυτοί οι οποίοι βλέπουν όσα βλέπουν στον ύπνο και τον ξύπνιο τους.  Τι να γράψουμε όταν ακούμε να λένε πως πιέζουν κάποιους τους απειλούν και τους εκβιάζουν, για να μην είναι υποψήφιοι!!! Τι σόι προσωπικότητα είναι αυτός που επειδή τον πιέζουν ή τον εκβιάζουν δεν βάζει υποψηφιότητα; Αυτός θέλει να διοικήσει ...περιφέρεια ή δήμο; Τι θα κάνει δηλαδή αν εκλεγεί και τον πιέζουν;

- Ας σοβαρευτούν όλες και όλοι κι ας κατέβουν στις εκλογές, για να μαζέψουν όσα κουκιά έχουν την δυνατότητα να μαζέψουν. Εμείς εδώ από το apopsignomi στέλνουμε ένα μήνυμα. Η κάλπη θα δείξει "τα κιλά" που η καθεμιά και ο καθένας κάνει και η κάλπη ψέματα δεν δείχνει.

- Από Δευτέρα λοιπόν εκτός από όσα θα γράφουμε στο apopsignomi, θα ξεκινήσουμε κι εμείς το κυνήγι της ψήφου και του σταυρού προτίμησης. Τις θέσεις μας τις ξέρετε και δεν τις αλλάζουμε. 

- Είναι σκληρή η αλήθεια, αλλά δεν θα την αποφύγουμε ούτε εμείς ούτε ο κάθε υποψήφιος. Θα μας κρίνουν οι δημότες κι εμείς τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Όποια ή όποιος προσπαθεί να τους ξεγελάσει, θα διαπιστώσει πως οι δημότες δεν τρώνε κουτόχορτο.

- Επειδή στο fb διαβάζουμε συχνά το καλή επιτυχία και μάλιστα να το λένε υποψήφιοι προς άλλους υποψηφίους, ας μην το παρατραβάμε. Ο καθένας θέλει την δική του επιτυχία και δεν είναι ότι καλύτερο να λέμε καλή επιτυχία στον άλλον.

- Εμείς ευχόμαστε καλό αγώνα σε όλες και όλους, αλλά καλή επιτυχία θα πούμε στους ανθρώπους που στηρίζουμε.