Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

....οι νικητές της Α΄ φάσης

 - Ας μη γελιόμαστε κι ας μην προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα ίδια και όμοια. Η Α΄φάση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ήταν το να μπορέσει κάποιος να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και να έχει ως παράταξη συμμετοχή στις εκλογές.
Φυσικά υπάρχουν νικητές σε αυτή την φάση και αυτοί είναι όλες και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι περιφερειάρχες οι οποίοι έχουν το δικό τους ψηφοδέλτιο και θα έχουν ως παράταξη συμμετοχή στις εκλογές.
Αυτοί οι οποίοι στην πορεία κατάλαβαν πως δεν μπορούν... και δεν τους πίστεψε ο κόσμος για να τους ακολουθήσει, αυτοί βρήκαν διέξοδο στο να τρυπώσουν σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο.
Το μέγεθος της νίκης, το βλέπουμε στον αριθμό υποψηφίων που έχει το κάθε ψηφοδέλτιο, αλλά και σε αυτό που λέμε ποιότητα και δυναμική που έχει ο κάθε υποψήφιος σύμβουλος.
Έχουμε περίπου 37 μέρες μπροστά μας για να κάνουμε φύλο και φτερό την κάθε υποψηφιότητα και αυτό θα κάνουμε. Στο τέλος θα κριθούμε κι εμείς, αλλά κυρίως οι υποψήφιοι.
Στους χαμένους αυτής της Α΄ φάσης είναι στον Δήμο Χαλκιδέων ο κύριος Τζαφέρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν μπόρεσε να έχει δικό του ψηφοδέλτιο και σύρθηκε  σε συνεργασία. Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων η κυρία Γκόγκου η οποία δήλωνε πως θα είναι υποψήφια δήμαρχος και μας κατηγορούσε όταν γράψαμε πως δεν θα μπορέσει να κάνει ψηφοδέλτιο, αφού οι δικοί της είχαν δηλώσει ήδη πως δεν θα την ακολουθήσουν.
Στον Δήμο Ερέτριας στους χαμένους ο κύριος Αργύρης ο οποίος μέχρι λίγο πριν το κλείσιμο των ψηφοδελτίων προχωρούσε σε ανακοινώσεις υποψηφίων και τελικά προχώρησε και αυτός σε συνεργασία από ανάγκη.