Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Καλά Χριστούγεννα κύριε Βαγιάννη

Καλά Χριστούγεννα κύριε Βαγιάννη
20/12/2023
- Και τι δεν έκανε ο κύριος Βαγιάννης, για να δει την ομάδα της Αρτάκης, σε μια επαγγελματική κατηγορία. 
Διέθεσε είναι αλήθεια πολλά χρήματα, διέθεσε πολύ χρόνο, έκανε κάθε χρόνο πολλές μεταγραφές και τις πλήρωσε ακριβά, έφερε πάρα πολλούς προπονητές και τους πλήρωσε επίσης καλά, αλλά η ομάδα για μία ακόμη χρονιά, δείχνει να χάνει τον στόχο και μάλιστα, όταν απέναντί της δεν έχει ομάδες ισχυρές.
Τι στο καλό του φταίει.
Εδώ δεν ισχύει αυτό που έλεγαν κάποτε στον κύριο Τσαγκάρη 'οι ποιητές" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, "Τσαγκάρη Θεέ κάνε μας ΠΑΕ.
Όχι, αυτό δεν το είπε κανείς στον..... κύριο Βαγιάννη.
Ο κ. Βαγιάννης έχει στόχο από μόνος του να φτάσει εκεί που έφτασε ο κύριος Στούπας, δηλαδή να είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας ΠΑΕ.
Δεν είναι ο μόνος στην Εύβοια. Υπάρχει κι άλλος ο οποίος έχει βάλει στόχο να φτάσει εκεί που έφτασε ο Παπακωνσταντίνου ο οποίος ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ!!!!
Κλείνουμε την παρένθεση και επιστρέφουμε στον κύριο Βαγιάννη.
Εμείς κύριε Βαγιάννη μάλλον έχουμε μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο, γιατί βλέπουμε πράγματα που δεν τα βλέπετε εσείς και οι συνεργάτες σας.
Η ομάδα βγάζει έναν εκνευρισμό. Δεν είναι ήρεμοι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και κάποιοι έχουν ευθύνες.
Εμείς δεν αμφισβητούμε κανέναν, αλλά στα αποδυτήρια είναι ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Δεν έχουν ευθύνες;
Ο Σβορώνος ήρθε ισόπαλος  σήμερα μέσα στην Ζάκυνθο 2 - 2, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, αφού η ΑΡΤΑΚΗ έχασε την ίδια ώρα από τον ΕΘΝΙΚΟ Κεραμιδίου.
Δεν κυνηγούσε ο Σβορώνος τον ΑΟΝΑ, αλλά ο ΑΟΝΑ τον ΣΒΟΡΩΝΟ.
Κύριε Βαγιάννη, δυστυχώς κάποιες νοοτροπίες και πρακτικές προπονητών προς τους ποδοσφαιριστές, μόνο προβλήματα δημιουργούν, αφού μπαλίτσα θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές και όχι ο προπονητής.
Κύριε Βαγιάννη θα γράψουμε και κάτι άλλο, αλλά όχι με λεπτομέρειες. Αυτές ας τις βρείτε μόνος σας.
Όσοι προπονητές πέρασαν από τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών επί θητείας Γιώργου Στούπα, ανέβηκαν επίπεδο, ενώ όσοι πέρασαν από τον ΑΟΝΑ επί θητείας σας, έμειναν εκεί που ήταν και πριν ή πήγαν και χειρότερα.
Καλά Χριστούγεννα.
Νικος Σερρας
Ποδοσφαιρικά σου το λέω..είσαι απαράδεκτος!
Ανθρώπινα καλά Χριστούγεννα!
  • Μου αρέσει!
  • Απάντηση
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΑΡΑΣ
Επαγγελματικά σου το λέω, καλά το πας. Άλλο η αλήθεια και άλλο οι πελάτες. Εγώ δεν συνηθίζω να ρίχνω χαρακτηρισμούς. Σας τους επιστρέφω.
  • Μου αρέσει!
  • Απάντηση
Νικος Σερρας
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΑΡΑΣ όταν κρίνεις τους πάντες δεν είναι χαρακτηρισμός.
Τα ίδια έλεγες και την περασμένη χρονιά και ο ΑΟΝΑ έκανε νταμπλ...ούτε τον Βαγιαννη ούτε τον Μαγκαφινη με 500 σημετοχες στην Γ Εθνικη δεν μπορείς να τον κρίνεις..!
Εσύ μόνο τους κολλητούς σου βλέπεις άξιους..
Ανθρώπινα Καλές γιορτές .. ποδοσφαιρικά άστο γιατί έχει αέρα το τοπι!
  • Μου αρέσει!
  • Απάντηση
  • Τροποποιήθηκε
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΑΡΑΣ
Αγαπητέ κύριε, το ξαναγράφω. Κάντε την δουλειά σας και προσοχή στα πελατακια. Δεν θέλω να σας θυμίσω τι λέγατε εσείς. Θα έπρεπε να μην ξεχνάτε πως άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηναλάφτη.....
  • Μου αρέσει!
  • Απάντηση




Η ήττα με 4 - 1 από την ομάδα που ήταν τελευταία στην βαθμολογία, είναι για μας μια δικαίωση για τα όσα γράψαμε. Κύριε Σέρρα φαίνεται πως ο αέρας που έχει το τόπι, σας πήρε και σας σήκωσε. Εγώ δεν ξέρω όπως εσείς το τόπι, αλλά κάτι παραπάνω ξέρω από μπάλα και πολύ περισσότερο ξέρω να βλέπω και πίσω από την εικόνα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν.
Κύριε Σέρρα δεν ήμουν εγώ αυτός που δεν θέλει τον προπονητή. Αυτοί που δεν τον θέλουν είναι άλλοι και καλά θα κάνετε να μάθετε να βλέπετε πίσω από την κουρτίνα.
Καλή εβδομάδα να έχετε. Εγώ πάντως δεν θα σας χαρακτηρίσω απαράδεκτο.