Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Όταν γράφεις την αλήθεια, σε χαρακτηρίζουν απαράδεκτο και σε κατηγορούν πως στηρίζεις μόνο τους δικούς σου!!! Αυτά μας είπε ο κύριος Νίκος, αλλά δεν μας είπε και ποιοι είναι οι δικοί μας. Δεν θα το πει, γιατί θα πέσει πάνω μάλλον σε δικούς του φίλους και δεν θέλει να του πούνε και... καμιά κουβέντα.

- Συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να ψάχνουμε για δικαιολογίες και να μην θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα; Εμείς δεν έχουμε κάτι με τον προπονητή κύριο Μαγκαφίνη, αλλά σίγουρα πρέπει και οι άνθρωποι της ομάδας να καταλάβουν πως το κλίμα δεν ήταν εδώ και καιρό καλό, αφού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την αρχή του πρωταθλήματος, δεν συμφωνούσαν σε πολλά μαζί του και αυτό κάποιοι το έβλεπαν στο γήπεδο.

- Σίγουρα ο κύριος Μαγκαφίνης έχει εμπειρία και θα έπρεπε να βρει τρόπο, ώστε να υπάρχουν καλές σχέσεις ή στην χειρότερη περίπτωση να έφευγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές ή να έφευγε ο προπονητής. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, αν και κάποιοι δεν είναι πλέον στην ομάδα και έτσι, στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα βγάζει εκνευρισμό.