Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει. Έτσι τουλάχιστον λένε.
Γιάννηδες υπάρχουν πολλοί και αν αρχίσουμε να γράφουμε.... ονόματα κάποιους θα τους ξεχάσουμε.
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες και όλους και ραντεβού στις 15:00 με τους αγώνες ποδοσφαίρου.

- Πάντως είναι αλήθεια πως η Τζάκρη και η Αυγέρη είναι δύο γυναίκες οι οποίες μόνες παλεύουν για να επιβάλλουν την καπιταλιστική συμπεριφορά Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι περισσότεροι Συριζαίοι δεν είχαν αποχωρήσει από αυτό το κόμμα.

- Καλά τώρα θυμήθηκε ο Κασσελάκης πως ο Μητσοτάκης τον πρότεινε για υπουργό, πριν καν διεξαχθούν οι εκλογές του 2019;;; Τα πράγματα είναι απλά πολύ απλά και με τέτοιες τσαχπινιές δεν θα πείσει κανέναν ο Κασσελάκης. Το παραμύθι είναι για Αμερικανάκια και δεν τσιμπάνε οι Έλληνες.

- Ένας πρόεδρος Αριστερού κόμματος την ώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα δεν ξοδεύει χρήματα, για να καλέσει στις Σπέτσες, πάνω από 50 άτομα, να πληρώσει την παραμονή τους στα ξενοδοχεία και φυσικά και τα φαγητά τους για ένα τριήμερο, ενώ αυτό θα μπορούσε να το κάνει στα γραφεία του κόμματος ή στην Βουλή.

- Θέατρο Κασσελάκη και φυσικά δεν πρόκειται να πάει ο Τσίπρας και πιθανότατα και άλλοι. Πάντως αν συνεχίσει έτσι ο Κασσελάκης, σύντομα στον ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν, όσοι θέλουν εκδρομές και συναντήσεις με πρόσκληση του προέδρου και όλα πληρωμένα.