Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

....σουτάκια

 - Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα στο ποδόσφαιρο κι ας λέμε εμείς τα δικά μας. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ με τον Δημήτρη Βαλκάνο στον πάγκο έχει σε 15 αγώνες 15 νίκες και φυσικά σπάει τα κοντέρ από αγωνιστική σε αγωνιστική και ο δεύτερος στην βαθμολογία, είναι 15 βαθμούς πίσω. Τον.... αμφισβητεί κανείς;;;

- Πάμε τώρα στην Β΄ κατηγορία και στον 1ο όμιλο. Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. Αρτάκης είναι πρώτος στην βαθμολογία, αφού σε 12 αγώνες τα νεαρά παιδιά του Δημήτρη Ακριτίδη έχουν 11 νίκες και 1 ισοπαλία, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στον όμιλό τους και φυσικά τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα.

- Στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, έχουμε τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, ο οποίος με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο στον πάγκο, δεν σταματά με τίποτα και πάει φουλ για επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία.  Έχει σε 12 αγώνες, 12 νίκες και φυσικά την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση.

- Λοιπόν επειδή κάποιοι λένε πως σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, εδώ έχουμε ανατροπές, αφού 3 προπονητές με το όνομα Δημήτρης είναι πρώτοι με τις ομάδες τους και μάλλον ανεβαίνουν κατηγορία. Να είναι καλά και να έχουν την υγεία τους.