Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Θα το γράψουμε για μια ακόμη φορά και ο κάθε αρμόδιος ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας μην περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να τρέχουν όλοι να κρυφτούν. Δυστυχώς πολλά από τα γήπεδα ποδοσφαίρου δεν είναι ασφαλή για τους ποδοσφαιριστές και είναι δεδομένο πως δεν έχουν τις προϋποθέσεις ....διεξαγωγής αγώνων.

- Τα γήπεδα όταν κατασκευάστηκαν δεν έλαβε κανείς  υπ΄ όψιν  του τις προδιαγραφές που έπρεπε να τηρηθούν και μάλλον δεν τις λαμβάνουν υπ΄όψιν τους ούτε και αυτοί που εκδίδουν άδειες, ούτε και η διοργανώτρια αρχή.

- Την αγωνιστική που μας πέρασε, ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, επειδή την ώρα του αγώνα, σε μία φάση χτύπησε πάνω στον τοίχο από τσιμέντο, ο οποίος υπήρχε κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

- Άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τον αθλητισμό, μας τηλεφώνησε και μας είπε: "Θα πρέπει να γίνει έλεγχος σε όλα τα γήπεδα και να τηρηθούν οι προδιαγραφές, πριν είναι αργά. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε ακίνητος στον χώρο και η γιατρός του αγώνα ζήτησε να μην μετακινηθεί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν είχαμε χειρότερα, για τον ποδοσφαιριστή. Το τι υπάρχει γύρω από τον αγωνιστικό χώρο στα περισσότερα γήπεδα και σίγουρα σε μικρότερη απόσταση από τα 4 μέτρα, το βλέπουμε όλοι. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους".