Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα στην κυρία Μιντζιφίρη

 - Κάναμε ένα σχόλιο για την ΔΕΥΑΧ και την νέα πρόεδρο κυρία Δαριβέρη και γράψαμε πως η κυρία Δαριβέρη πρέπει να προχωρήσει στην εξυγίανση της επιχείρησης γιατί διαφορετικά η ΔΕΥΑΧ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.
Αυτό προφανώς προκάλεσε την αντίδραση της κυρίας Μιντζιφίρη και έκανε και αυτή το ....σχόλιό της. 

Ελένη Μιντζιφίρη
1εκ ευρώ, " έφυγαν" από τα ταμεία και κανείς δεν έβαλε το " μαχαίρι" στο κόκαλο τότε! ( τώρα δε, την " περιφέραμε" από εγκαίνια σε ορκωμοσίες, αγκαλιές, φιλιά, κοκ)Η πληγή παρέμεινε και ο " ασθενής" για να μην τον χάσουμε, μάλλον θα χρειαστεί ακρωτηριασμό!!!

Κυρία Μιντζιφίρη, προφανώς μιλάτε για τα χρήματα που δόθηκαν στους εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΧ. Εμείς το έχουμε γράψει πολλές φορές και το ξαναγράφουμε . Αν κάποιοι δεν έκαναν σωστή διαχείριση να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Ο Δήμος έχει πάντα και αντιπολίτευση η οποία πρέπει να ελέγχει την διοίκηση και αν δεν κάνουμε λάθος, στην διοίκηση της ΔΕΥΑΧ συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Τι έκαναν αυτοί; Εμείς πάντως αναφερόμαστε σε άλλα θέματα και τα οποία θα τα αναδείξουμε σύντομα, γιατί η ΔΕΥΑΧ είναι πραγματικά μεγάλη πληγή εδώ και πολλά πολλά χρόνια.