Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, χρόνια σας πολλά και με υγεία.  Άνοιξε πληγές ο Κασσελάκης, με την εκδρομή στις Σπέτσες και πληροφορίες λένε πως βουλευτές άλλων κομμάτων ζητούν κι αυτοί από τους προέδρους τους να κάνουν το ίδιο!!! Ο μόνος πάντως που δεν κινδυνεύει από πιέσεις είναι ο Μητσοτάκης, αφού ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ είναι πολύ μεγάλος ..και δεν χωράνε ούτε σε μεγάλο λεωφορείο!!!!

- Ο Κασσελάκης μετά τις Ευρωεκλογές πάντως θα διαπιστώσει πως όλες αυτές οι Αμερικανιές που εφαρμόζει στον ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεθεί στην 3η θέση και πιθανότατα στην 4η!!!! 

- Μέσα σε όλα τ΄ άλλα, έχουμε και τα ναρκωτικά, τα οποία υπάρχουν παντού και κανείς δεν μιλάει. Η Εύβοια δεν πάει πίσω και λένε πως η κοκαϊνη θερίζει, εδώ και χρόνια. Άτομα υπεράνω υποψίας είναι πίσω από την εμπορία και διακίνησης της κοκαϊνης και φυσικά έχουν τον τρόπο, ώστε να αποφεύγουν τον νόμο και δεν είναι λίγες οι φορές, που αυτά τα άτομα, θέλουν να μας σώσουν!!!

- Δυστυχώς για το θέμα δεν κάνουμε τίποτα και μόνο οι αστυνομικοί προσπαθούν με ελέγχους να εντοπίσουν ναρκωτικά, αλλά άδικα χάνουν κι αυτοί τον καιρό τους, αφού συλλαμβάνουν συνεχώς διακινητές κλπ, αλλά μετά από κάποιους μήνες, αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν να πουλάνε ναρκωτικά και να σκοτώνουν ανθρώπους.

- Ακούμε διάφορα ονόματα γνωστών επιχειρηματιών, αλλά η δικαιοσύνη δεν τους ακουμπά. Όλοι ήξεραν και συζητούσαν στην πιάτσα τον θάνατο επιχειρηματία, ο οποίος έλεγαν πως εκτός από χρήστης ήταν και έμπορος της κόκας. Και τι άλλαξε; Τίποτα.

- Εμείς κάνουμε έκκληση στους τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να προγραμματίσουν "πόλεμο" ενάντια στα ναρκωτικά. Το θέλουν;