Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν λέμε όχι στον αγώνα που δίνει ο κάθε πολίτης για το σπίτι του, την γειτονιά του, το χωριό ή την πόλη του, αλλά να σεβόμαστε και τις αποφάσεις που ισχύουν πάντα στις δημοκρατίες. Η πλειοψηφία αποφασίζει, η δικαιοσύνη αποφασίζει και όχι αυτός ο οποίος νομίζει πως έχει πάντα δίκιο και πως αυτός θα ...επιβάλλει το τι θα γίνει σε μια πόλη.

- Ας μιλήσουμε για το Ληλάντιο, όπου εδώ και κάποια χρόνια, ότι πάει να γίνει, μπαίνει μπροστά μια ομάδα ανθρώπων η οποία δηλώνει πως ξέρει καλύτερα από τον κάθε αρμόδιο και την δικαιοσύνη τι πρέπει να γίνει και πως πρέπει να γίνει.

- Αυτή η ομάδα αυτών των ανθρώπων, τυχαία συμμετέχει σε εκλογικές διαδικασίες με μέλη της και πάλι τυχαία, δεν έχει την εμπιστοσύνη του λαού και δεν γίνονται δεκτές οι απόψεις της. Δεν τους ενδιαφέρει όμως αυτό. Εξακολουθούν και μετά από εκλογές να θέλουν να εμποδίσουν τα έργα της κάθε εκλεγμένης αρχής.

- Κυρίες και κύριοι, ο ποταμός Λήλας έχει γίνει σήριαλ και πήραν μέρος σε αυτό πολλές φορές, ο κύριος Γκλέτσος, ο κ. Αναγνωστάκης, ο κ. Παγώνης, ο κ. Σπύρου, ο κ. Συμεών Κεδίκογλου, η κυρία Καζάνη και πολλοί άλλοι, έχοντας δίπλα τους πάντα τον κύριο Γιώργο Κυτίνο συνταξιούχο υπάλληλο του Δήμου. Ο λαός του Ληλαντίου και ιδιαίτερα του Αγίου Νικολάου, έκρινε, αποφάσισε και ψήφισε. Δεν δέχθηκε τα όσα λένε οι κομματικές επιτροπές του ΚΚΕ, ούτε όλες και όλοι αυτοί που προαναφέραμε. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην δήμαρχο, τον περιφερειάρχη και την κυβέρνηση. 

- Τώρα έχουμε νέο σήριαλ με τον Μύτικα και ένα υπόγειο καλώδιο που θα περάσει από εκεί για τις ανάγκες ηλεκτροφωτισμού. Κι εδώ ξεσηκώθηκε μια μικρή ομάδα ανθρώπων και τυχαία μέλη της ήταν υποψήφια με τον Σπύρου και την Λαϊκή Συσπείρωση. Το  θέμα το είχαν αναδείξει και πριν τις εκλογές. Οι κάτοικοι έκριναν και ψήφισαν κάποιους να τους διοικήσουν και ως δημοτική και ως κοινοτική αρχή. Ποιος λοιπόν αγνοεί την απόφαση του λαού και θέλει να κάνει θόρυβο;

- Για να έχει ρεύμα ο Μύτικας, από κάποια άλλα χωριά περνούν τα καλώδια τα οποία μεταφέρουν αυτό το ρεύμα. Να κάνουν και αυτά τα χωριά την επανάστασή τους;