Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει η αλήθεια είναι μία όσο κι αν προσπαθούν τα γνωστά παπαγαλάκια να μας πείσουν για το αντίθετο. Όλα πάνε καλύτερα με κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ παρά τις κρίσεις που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Ρίχνουν την μαυρίλα τους από τα τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά και ο γνωστός ραδιοφωνατζής της Εύβοιας, ο οποίος δεν θέλει να παραδεχθεί, πως μέσα στο 2023, προσφάτως... δηλαδή, έφαγε τις σφαλιάρες του  σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις και προσπαθεί να το ξεπεράσει!!!

- Ο Ελληνικός λαός βρήκε την ηρεμία του και έχει εξαφανίσει τους αντιπάλους της ΝΔ και του Μητσοτάκη. Ο ραδιοφωνατζής έμεινε με της επιτροπές του ΚΚΕ με τον κύριο Νίκο και τα άλλα παιδιά τα οποία ήθελαν να ρίξουν την Έλενα και τον Φάνη!!! Αλήθεια, δεν είναι κυρίαρχος ο λαός; 

- Στις Ευρωεκλογές πάντα η ψήφος είναι χαλαρή. Δείτε τ΄ αποτελέσματα του 2019 και τις έδρες που πήρε το κάθε κόμμα και θα καταλάβετε.
ΝΔ           33,12        8
ΣΥΡΙΖΑ   23,75        6
ΠΑΣΟΚ     7,72        2
ΚΚΕ          5,35        2
ΧΡ. ΑΥΓΗ  4,87        2
ΕΛ. ΛΥΣΗ  4,18       1

- Στις Εθνικές εκλογές η ΝΔ παίρνει 7-8 μονάδες παραπάνω από τις Ευρωεκλογές. Αυτός πάντως που δεν θα δει το 23,75% είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, ο οποίος το πιθανότερο είναι να βρεθεί τέταρτο κόμμα παρά δεύτερο!!!

- Αμφισβητεί κανείς πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά στις Ευρωεκλογές; Όποιος το αμφισβητεί, ας σηκώσει το χεράκι του, για να έχουμε να το λέμε μετά τις Ευρωεκλογές.