Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ... Αθήνας με έδρα το OAKA στα προκριματικά του Champions League

Αν δεν προλάβουν
τα έργα στην Τούμπα

Στο ΟΑΚΑ θα παίξει ο ΠΑΟΚ τον ένα ή δύο εντός έδρας αγώνες στα προκριματικά του Champions League, εφόσον, βέβαια, δεν προλάβουν να ολοκληρωθούν τα έργα στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας. Το Καυτανζόγλειο δεν πληροί απόλυτα τις προϋποθέσεις της UEFA και έτσι η δεύτερη επιλογή θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Αυτό άλλωστε ανακοινώθηκε από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, σε .......
σύσκεψη που είχε η διοίκηση της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης. Όσο για τα έργα της Τούμπας, μετά την ακύρωση της συμφωνίας από τον ΟΠΑΠ, αποφασίστηκε να γίνουν διαπραγματεύσεις για χορηγία από άλλα στοιχηματική εταιρεία.
Η προετοιμασία και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια
Στην περιοχή Μπαντ Μπρουκενάου, που βρίσκεται σε απόσταση 120χλμ. περίπου από τη Φρανκφούρτη, θα υλοποιηθεί, όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη από την ΠΑΕ, το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.
Σε γερμανικό έδαφος οι «ασπρόμαυροι» θα παραμείνουν από τις 7 μέχρι τις 21 Ιουλίου (σ.σ. οπότε και θα επιστρέψουν στη βάση τους), διάστημα στο οποίο θα δώσουν εκεί σειρά φιλικών αγώνων (πέντε με έξι).
Τα δύο πρώτα εξ' αυτών έχουν ήδη κλειστεί και θα είναι απέναντι στην Όφενμπαχ και τη Νυρεμβέργη. Η αναμέτρηση με την πρώτη ορίστηκε για τις 17/7 και με τη δεύτερη για τις 20/7.
Με την επιστροφή του ο «Δικέφαλος» και με δεδομένο πως η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωσή του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου, εκτιμάται πως δύσκολα θα δώσει άλλα φιλικά παιχνίδια.