Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ακούμε για παραιτήσεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν τιμά κανέναν. 
Όλα τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν ευθύνες και σε καμία περίπτωση δεν θα τις αποφύγουν με παραιτήσεις, πραγματικές ή εικονικές. 
Κύριοι η ανευθυνότητα σταματά εδώ.
Θα πληρώσετε πρώτα αυτά για τα οποία καμαρώνατε εδώ και μήνες  και μην ανησυχείτε για το αύριο. Σας το είχαμε ξαναγράψει. Πάτε την Δευτέρα σε Γενική Συνέλευση και σε λίγες μέρες, αφού φύγετε ΟΛΟΙ, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, όχι για την Β΄ Εθνική, όχι για να την κάνει ΠΑΕ ο κ. Τσαγκάρης, ο κ. Κακαβάς, ο κ. Αναγνωστάκης και η άλλοι της παρέας, αλλά για να γίνει ομάδα, η οποία θα είναι αυτοδύναμη και η οποία δεν θα έχει ως στήριγμα το ψέμα ....
και τα ΘΑ.
Κύριοι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αναλάβουν οι μέχρι σήμερα διοικούντες τις ευθύνες τους, όσα μέσα κι αν διαθέτουν κι όσο κι αν προσπαθήσουν να καλύψουν τα πάντα οι όποιοι φίλοι τους. Θα δοθούν στην δημοσιότητα ΟΛΑ. Δεν το θέλουμε, αλλά αυτό θα γίνει
1ον Αν αφήσουν απλήρωτες τις υποχρεώσεις τους και δεν πληρώσουν τα πάντα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017

2ον  Αν δώσουν το δελτίο σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή με αντάλλαγμα να μην τον πληρώσουν.

3ον  Αν δεν πούνε την αλήθεια στην Γενική Συνέλευση για την εγγυητική .

4ον  Αν δεν δώσουν στοιχεία για τα χρήματα που έμπαιναν και έβγαιναν στο ταμείο της ομάδας.

5ον  Αν η Γενική Συνέλευση δεν ορίσει αρμόδιους οι οποίοι θα ελέγξουν τα πάντα από την ώρα που ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Τσαγκάρης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι ανέλαβαν την ομάδα χωρίς να πάνε σε ΓΣ, αλλά υπέγραψαν πως αναλαμβάνουν όλες τις υποχρεώσεις.

6ον  Η νέα διοίκηση θα αναλάβει και θα προχωρήσει με νέα βιβλία, αφήνοντας προς έλεγχο τα παλιά και για το θέμα, όταν τελειώσει ο έλεγχος θα έχουμε και πάλι ΓΣ η οποία και θ΄ αποφασίσει για το μετέπειτα της υπόθεσης αν κι εφόσον προκύψουν ευθύνες.

Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εμείς είμαστε οι εχθροί του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σύμφωνα με τους διοικούντες και όχι μόνο, αλλά τους λέμε δυνατά. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορούν να τον διαλύσουν. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όμως μπορεί να τους διαλύσει, αν επιχειρήσουν το κακό του. Ας διαλέξουν κι ας πράξουν.
Οι ποδοσφαιριστές ας κάνουν λίγοι υπομονή ακόμη. Έκαναν αρκετή, αλλά λίγη ακόμη δεν θα τους σκοτώσει. 
Ούτε για αστείο να μην σκεφτούν να απέχουν την Κυριακή από τον αγώνα.
Εμείς δεν τους χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά. Εμείς δεν θα τους γράψουμε καλά λογάκια, για να πουλήσουμε μούρη ή για να έχουμε το μηνιάτικό μας, όπως κάνουν άλλοι.
Να γυρίσουν την πλάτη σε όλους. Να φτιάξουν μόνοι τους την αποστολή, την 11άδα και ότι άλλο θέλουν. Ούτε κουνούπι να μην πάει στα αποδυτήρια.
Αν θέλουν οι διοικούντες ας μην πάνε να πληρώσουν ούτε την διαιτησία. Θα πάμε στις εκκλησίες και θα ζητήσουμε να πληρώσουν όλοι. Θα πάμε σε 10 γνωστούς και θα μαζέψουμε 1.500 ευρώ για τα έξοδα του αγώνα.
Σιχαθήκαμε αυτή την συμπεριφορά εναντίον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Σιχαινόμαστε και την προσπάθεια που κάνουν, να ρίξει ο ένας την ευθύνη στον άλλον.
Όλοι μαζζί τα έκαναν, όλοι μαζζί θα αναλάβουν και τις ευθύνες τους.