Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Χέρι - χέρι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Γιατί έχετε απορίες φίλες και φίλοι αναγνώστες;
Αυτή είναι η αλήθεια. "Οι διοικούντες"  τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάνε χέρι χέρι με στόχο την παραμονή στην καρέκλα, ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα για τον εαυτούλη τους, τα οποία όμως δεν θα αποφύγουν και το γιατί το έχουμε γράψει πολλές φορές.
Τηλεφώνησε φίλος το απόγευμα της Παρασκευής και μας είπε πως παραιτήθηκαν οι κύριοι Πίσχινας και Σιγανός!!!! Από που να παραιτηθούν και σε ποιους να παραιτηθούν;
Έχουν παραιτηθεί ΟΛΟΙ πολλές φορές εκτός από τον κύριο Κώστα Αναγνωστάκη ο οποίος παραμένει πρόεδρος "εσωτερικού" και ο οποίος είναι με όλες τις ....
διοικήσεις εκεί.
Είπαμε στον φίλο πως οι παραιτήσεις είναι για τα μάτια του κόσμου και για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ποδοσφαιριστών.
Μετά από λίγη ώρα ήρθε η ανακοίνωση η οποία έλεγε πως δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις!!!!
Για να μην ζαλίζουμε κανέναν θα γράψουμε πως "όσοι απέμειναν" στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να φροντίσουν να βρούνε τα χρήματα που έλεγαν πως είχαν εξασφαλισμένα για την περίοδο 2017-2018 και ν΄ αφήσουν στην άκρη τα κόλπα. Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017 θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας και να έχουν πάει σε Γενική Συνέλευση ώστε να πάρουν το οκ και να συνεχίσουν, αλλά να ορίσουν και εξελεγκτική επιτροπή (που δεν υπάρχει) ή να εκλεγεί νέα διοίκηση η οποία και θα τρέξει όλα τα θέματα με πρώτο και καλύτερο τον έλεγχο για τα πάντα.
Κίνδυνος για την πορεία της ομάδας δεν υπάρχει. Αυτό ας το χωνέψουν ΟΛΟΙ.
Η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, γιατί την απαξίωσαν ΟΛΟΙ αυτοί η κύριοι που είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι μόνο "οι διοικούντες".
Με κάθε λεπτομέρεια και χωρίς να φοβηθούμε κανέναν, θα τα γράψουμε και θα τα πούμε όλα δημόσια και όχι με ρουφιανιές και κουτσομπολιά.
Εμείς δεν έχουμε ούτε μισθό, ούτε κάποιο εισόδημα από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όλους αυτούς που παριστάνουν τους Χαλκιδάρες και εξασφαλίζουν τον μισθό τους!!!!
Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον κ. Παπακωνσταντίνου τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, λέγοντας πως δεν βοήθησε!!!! Φαίνεται πως δεν μιλάνε ούτε μεταξύ τους!! Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το ότι ο κ. Αυλωνίτης δεν γνώριζε την βοήθεια Παπακωνσταντίνου; Δεν του είπαν τίποτα οι κύριοι Σιγανός και Πίσχινας; Δεν του είπε τίποτα ο κ. Τσαγκάρης; Δεν του είπε τίποτα ο κ. Κακαβάς ο οποίος τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου και του ζήτησε δανεικά για την ομάδα ώστε να καταθέσουν την προσφυγή για άνοδο στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ; Δεν είπανε στον κ. Αυλωνίτη πως ο κ. Παπακωνσταντίνου ανταποκρίθηκε και πως ο κ. Κακαβάς ακόμη δεν επέστρεψε τα δανεικά στο ταμείο της ΕΠΣΕ;
Είσθε και αχάριστοι κύριοι και αυτά δεν τα συγχωρεί ούτε ο Θεός.
Κύριε Αυλωνίτη, εσείς θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, ο οποίος και βοήθησε άπειρες φορές τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωρίς να είναι μισθωτός. "Τον πλήρωσε" και μάλιστα ακριβά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά δεν βγαίνει να το διαφημίσει.