Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο καθένας μπορεί να λέει όσα θέλει, αλλά τουλάχιστον ας τα λέει όταν πρέπει και όχι κατόπιν εορτής.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι οικονομικά η υγιέστερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν φτάνει για να παραμείνει κανείς στην κατηγορία  ή να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Η ομάδα αγωνιστικά έχει πρόβλημα και δεν πρέπει να φοβόμαστε να λέμε την αλήθεια, γιατί αν την πούμε πιθανότατα να μας κόψουν και την καλημέρα.
Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ το λάθος έγινε με την παραίτηση Ντόβολη και το ότι η διοίκηση την έκανε αποδεκτή, για κάποιους λόγους, τους οποίους αργότερα δεν στήριξε και έκανε ....
κωλοτούμπα.
Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία μ΄ αυτή την διοίκηση και προπονητή τον Βαγγέλη Ντόβολη.
Ο εγωισμός φώλιασε στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και άρχισαν τα λάθη.
Άρχισαν οι επιλογές προπονητών, ποδοσφαιριστών, αλλά και παραγόντων σε θέσεις κλειδιά, οι οποίες ήταν λάθος και δεν το γράφουμε τώρα, αλλά το γράφαμε από την αρχή.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες λεφτά υπάρχουν στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά επενδύθηκαν σε λάθος επιλογές.
Η ομάδα του Αλιβερίου "έχασε" τ΄ αποδυτήρια, έχασε την επιρροή στον κόσμο, έχασε το καλό κλίμα.
Μετά τον Ντόβολη, πήγε ο Λύκος και μετά τον Λύκο ο Λαθουράς.
Συγνώμη που θα το γράψω αλλά άλλαξε κάτι προς το καλύτερο;
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι στις θέσεις υποβιβασμού και μάλιστα οι ομάδες που είναι κάτω από αυτόν αλλά και πάνω από αυτόν έχουν κάνει το ρεπό τους, ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα το κάνει την επόμενη αγωνιστική.
Τα αποδυτήρια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον προπονητή, αλλά και με τον Γενικό Αρχηγό.
Τα αποδυτήρια έχουν να κάνουν και πε την επικοινωνία.
Επικοινωνία για μια ομάδα δεν σημαίνει ένα δελτίο τύπου ή δύο τηλεφωνηματάκια.
Δεν θα κάνουμε τώρα ανάλυση, αλλά αν αυτά τα βασικά υπήρχαν δεν θα ήταν γεμάτα τα καφέ στο Αλιβέρι και γενικότερα στην περιοχή, αλλά το γήπεδο.
Ναι , είναι αλήθεια πως πολλοί επιλέγουν την σιωπή και δεν γράφουν την αλήθεια για να μην ενοχληθεί ο πρόεδρος, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές, άλλοι παράγοντες και έτσι ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Οι μεν κατηγορούν τους δε και όπως γίνεται πάντα, την πληρώνει η ομάδα.
Μακάρι να τα καταφέρουν στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά τώρα η παραμονή κοστίζει κάτι παραπάνω από αυτό που θα κόστιζε αν είχαμε καλές επιλογές.
Παραδείγματα έχουμε πολλά και μ'άλιστα και στην Εύβοια.
Θα ήταν καλό να μην τα ξεχνάει κανείς.
Κατά την άποψή μας υπάρχει χρόνος και θα πρέπει η διοίκηση του κ. Κατσινόπουλου να το πάρει αλλιώς, γιατί στο τέλος θα καταλήξουν από εκεί που ξεκίνησαν και η ομάδα θα έχει την τύχη που είχαν και άλλες ομάδες, των οποίων οι διοικήσεις κράτησαν τον προσωπικό τους εγωισμό.