Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η άποψή μας

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ήταν και θα παραμείνει πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας όσο κι αν κάποιοι ανέλαβαν εργολαβικά να τον χτυπάνε καθημερινά και μάλιστα κάτω από την μέση.
Η παράταξη του Γιάννη Παπακωνσταντίνου  δεν θα κάνει τα κέφια κανενός συκοφάντη και κανενός κυρίου που θέλει να χρησιμοποιήσει και να κατευθύνει τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ΕΠΣΕ για ένα χρόνο. Στο ΔΣ της ΕΠΣΕ τουλάχιστον οι 10 από τους 11 συμβούλους στήριζαν και στηρίζουν πάντα την γραμμή της παράταξης και το πρόσωπο του Γιάννη Παπακωνσταντίνου και αυτό δεν θ΄ αλλάξει.
Οι περισσότεροι σύμβουλοι της ΕΠΣΕ ζήτησαν από τον ....
κ. Παπακωνσταντίνου να  παραιτηθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά ο πρόεδρος δεν τους το επέτρεψε και δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα στον καθένα και δίπλα γενικώς στην διοίκηση της ΕΠΣΕ.
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παραιτηθεί επειδή κάποιοι ήθελαν να τον τιμωρήσουν επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι.
Θα ξαφνιαστούν αν ο πρόεδρος αλλάξει στάση και πάψει επιτέλους να είναι τόσο καλός με κάποιους μαλάκες και κωλοτούμπες σε όλα, ακόμη και στην ιδεολογία τους.
Οι φίλοι και συνεργάτες του θα τον στηρίξουν με κάθε τρόπο και να μην ξεχνά κανείς πως για να διοικήσει, πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 ψήφους στο ΔΣ.
Όποιος τολμήσει να περάσει απέναντι θα είναι μόνος και θα πνίγει τον πόνο του με αυτούς που για τα συμφέροντά τους πουλάνε και την μάνα τους.