Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΣΕ: Διορισμός ή εκλογή προέδρου

Ξέρουν και οι πέτρες την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και πως για μένα, μέχρι το 2019 είναι και θα παραμείνει ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ και επικεφαλής της παράταξής του.
Επειδή ακούω πολλά και διάφορα, ξεκαθαρίζω την θέση μου κι ας μην βιαστούν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα.
Ανήκω σ΄ αυτούς που είχαν να γράψουν και έγραψαν μια καλή κουβέντα για τον κύριο Παπακωνσταντίνου και το ψηφοδέλτιό του. Ανήκω σ΄ αυτούς που δεν έμειναν ουδέτεροι και δεν έλεγαν άλλα και έκαναν άλλα.
Ανήκω λοιπόν σ΄ αυτούς που έχουν το δικαίωμα να πούνε και μια κουβέντα παραπάνω, απευθυνόμενος όχι μόνο στον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά σε όλα τα μέλη .....
του ΔΣ τους οποίους δεν θεωρώ άβουλα όντα, ούτε προβατάκια τα οποία θα μπούνε στο μαντρί, επειδή έτσι θέλει κάποιος.
Όλοι τους εκτιμούν τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και θα τον έχουν ουσιαστικά πρόεδρο μέχρι τις εκλογές του 2019.
Λοιπόν άκουσα πως ο κ. Ψαθάς θα είναι ο μόνος υποψήφιος, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις. Αλήθεια ρώτησε τους άλλους;
Εγώ γνωρίζω πως εκδήλωσαν να είναι υποψήφιοι και ο κ. Ρέτσας και ο κ. Παπαδάκης.
Το διαψεύδει κανείς; Αύριο μπορεί να θελήσει να είναι και κάποιος άλλος. ποιος θα τον εμποδίσει;
Άκουσα επίσης να λένε πως ο κ. Ψαθάς αν δεν είναι μοναδικός υποψήφιος, τότε θα παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ!!!
Αλήθεια λένε το ίδιο και όσοι άλλοι θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι;
Έτσι λειτουργούν οι παρατάξεις που είναι "μια γροθιά";;;
Λένε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου θα προσπαθήσει να πείσει τους άλλους να μην είναι υποψήφιοι για να μην υπάρξει διάσπαση!!!
Κύριε Παπακωνσταντίνου έχετε την άποψή σας, αλλά δεν σας τιμά να κλείσετε τον δρόμο σε συνεργάτες σας, οι οποίοι δεν μάσησαν τα λόγια τους και δεν πίστεψαν ποτέ πως κάνατε κάτι για να σας κατηγορούν και να σας στέλνουν στα δικαστήρια. Δεν δέχθηκαν από κανέναν να πει για σας άσχημη κουβέντα και δεν έκαναν παρέα με τους συκοφάντες σας, ούτε έλεγαν οι ίδιοι κάτι εναντίον σας. Είναι αυτοί οι οποίοι υπηρετούν στο πλευρό σας και τρέχουν όχι μόνο στα γήπεδα και στα συμβούλια, αλλά παντού και όχι μόνο στις απονομές και στις εκδηλώσεις.
Αυτούς κύριε Παπακωνσταντίνου θα τους τιμήσετε μόνο αν τους πείτε να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά, αλλά να είναι αν θέλουν και υποψήφιοι.
Κύριοι σύμβουλοι μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, πίστευα και πιστεύω στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και γι΄ αυτό αν ήμουν στη θέση σας, δεν θα τον άφηνα να κάνει ένα ακόμη λάθος, για να λένε διάφοροι έξω πως τον κρατάνε στο χέρι!!!!
Εγώ προκαλώ τον όποιον έχει κάτι να βγει και να το πει δημόσια.
Κανένας δεν τον κρατάει στο χέρι και πιστεύω πως και ο ίδιος θα κάνει αυτό που πρέπει για να στείλει τον κάθε συκοφάντη στη θέση του.
όποιος θέλει τον διορισμό του, υπάρχει λύση. Παραίτηση τώρα όλων, ακόμη και των αναπληρωματικών και όποιος θέλει ας δημιουργήσει το ψηφοδέλτιό του και να πάει σε εκλογές.
Ξέρω καλά τι γράφω. Ξέρω τους συκοφάντες του Πακωνσταντίνου, όπως ξέρω και ποιοι αποκαλούσαν άμπαλους τους διοικούντες την ΕΠΟ, όταν ήταν αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Παπακωνσταντίνου. Τους ξέρει και ο ίδιος και τον παρακαλώ να μην οδηγήσει τους συνεργάτες του σε μια απόφαση που θα την πάρουν επειδή το θέλει ο πρόεδρός τους, αλλά θα τους πληγώσει.
Γιάννη, τα λόγια δεν φτάνουν για να σου εκφράσω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως αισθανόμουν όταν μιλούσα με τους φίλους και συνεργάτες σου και μου έλεγαν πως είναι άδικο αυτό που κάποιοι έστησαν σε βάρος σου. Τους άκουγα να μου λένε, να γράφω πως είναι δίπλα σου και ξέρουν ποιοι χαίρονται με αυτά που συνέβαιναν.
Γιάννη, εγώ δεν είμαι φίλος σου, αλλά δεν θα σε πιέσω ποτέ, ούτε θα σε απειλήσω με παραίτηση, ούτε θα σου πω, πως στις εκλογές θα είμαι απέναντί σου.
Γιάννη, μέχρι και την τελευταία στιγμή, θα τιμήσω τον λόγο που έδωσα στους ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν και θα σου λέω να μην διορίσεις κανέναν και να αφήσεις τους 11 να αποφασίσουν ελεύθερα. Όταν θα διαπιστώσω πως για κάποιον λόγο δεν θα κάνεις αυτό που θέλουν, τότε θα γράψω ονόματα και γεγονότα.