Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης

Νέα Αρτάκη : 14/11/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ-11/02

ΘΕΜΑ : Α.Ο.Ν.Α. - Απάντηση σε δημοσιεύματα διαδυκτιακού τύπου ( http://apopsignomi.blogspot.gr/ ) - σχετικά με Λύση Συνεργασίας με τον Προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Τοκπασίδη

Σε συνέχεια της ανακοίνωνσης του Α.Ο.Ν.Α. αλλαγή προπονητή ( Κου Τοκπασίδη Πάνου ) και πρόσληψη νέου ( Κο Ζέρβα Βαγγέλη ) θα θέλαμε να σχολιάσουμε δημοσιεύματα συγκεκριμένου blog ( http://apopsignomi.blogspot.gr ) και να ενημερώσουμε οτι μετα απο την επίσημη επικοινωνία μαζί τους εξετάστηκαν όλα τα σενάρια που θα μπορούσαν να επιφέρουν θετικές αλλαγές για το καλό της ομάδος και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητά της...
( σχετικές επισημάνσεις , εχέγγυα , ενίσχυση σε παίκτες και χρόνος προσαρμογής είχε δοθεί και μετά απο τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές ) και αποφασίστηκε απο κοινού η λύση της  συνεργασίας , ο λόγος προφανώς δεν ήταν η μείωση budget του το προπονητικού team το budget για το προπονητικό team έχει διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και αναπροσαρμόζεται αναμένοντας προτάσεις και αλλαγές και απο τον νέο προπονητή όπως και για το έμψυχο υλικό της ομάδος .
Οι σχέσεις των προπονητών και διοίκησης παραμένουν οι καλύτερες όπως ξεκινήσαμε στην αρχή της χρονίας όπως και οι αρχές η ηθική και συνέπεια όλων οι οποίοι συνεργάστηκαν .
Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Α. συνεπείς στις αρχές και αξίες της και τιμώντας την ιστορία και τους φιλάθλους της πόλης μας θα προχωρήσει σε όλες τις αλλαγές  που απαιτούνται για να επαναφέρει την ομάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή και να πετύχει τους στόχους της .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α