Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άρχισαν οι επιθέσεις των βολεμένων στα "καφέ" και γενικώς στα ποδοσφαιρικά στέκια.
Τους ενοχλούν οι αλήθειες που γράφουμε για τα θέματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Τα περισσότερα μέλη του ΔΣ γνωρίζουν πως εμείς δεν μασήσαμε ποτέ τα λόγια μας και πως ποτέ δεν σταθήκαμε με κακία απέναντι στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Ας μην παριστάνουν λοιπόν πως είναι φίλοι του, γιατί ο ίδιος ξέρει καλά τι φίδια είναι.
Εμείς δεν διεκδικούμε να γίνουμε φίλοι του, ούτε περιμένουμε κάποια θέση, ούτε να πουλάμε μούρη σε εκδηλώσεις, ούτε να πηγαίνουμε παρατηρητές σε αγώνες, ούτε να μας....
δίνει δωρεάν εισιτήρια και προσκλήσεις, ούτε να μας καλεί σε απονομές για να έχουμε να λέμε, ούτε να έχουμε φωτογραφίες δίπλα του.
Πιστεύουμε σ΄ αυτόν και ξέρουμε πως με την βοήθεια των συνεργατών του, έβαλε πολύ μπροστά το ποδόσφαιρο της Εύβοιας.
Τι γράφουμε λοιπόν; Αφού ο ίδιος δεν θέλει "να δείξει" αυτούς που του έσκαβαν τον λάκκο, ας  μην φτάσει στο σημείο, να οδηγήσει τους συνεργάτες του σε μια απόφαση που δεν την γουστάρουν.
Εμείς πιστεύουμε πως στο τέλος θα κερδίσει το δικαίωμα όλων να έχουν άποψη και να την στηρίζουν.
Αν κερδίσει το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ή το  ΕΓΩ ή ΦΕΥΓΩ, τότε εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να στηρίζουμε αυτούς που θα σκύψουν το κεφάλι. Θα τους ονομάσουμε, θα τους ευχαριστήσουμε, αλλά θα κάνουμε στην άκρη. Φυσικά δεν θα χάσουν τίποτα, γιατί θα είναι στην εξουσία, αλλά μέσα τους θα ξέρουν πως είναι σε μια παρέα που θα έχει περάσει το "σήκω πάνω, κάτσε κάτω".
Στο θέμα θα επανέλθουμε, μόνο και μόνο επειδή πριν καν παραιτηθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου, οι δηλώσεις δίνουν και παίρνουν και μάλιστα από ανθρώπους οι οποίοι ήταν απόντες από τους αγώνες του Παπακωνσταντίνου και άλλων, για να μην γράψω πως ήταν και απέναντι.