Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Την καλημέρα μας "στους διοικούντες" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να τους έχει ο θεός καλά, ώστε να πετύχουν τον στόχο της ανόδου στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. μπορεί να μην κατάφεραν την περίοδο 2016 - 2017 ν΄ ανέβουν, αλλά την περίοδο 2017-2018 την άνοδο την έχουν στο τσεπάκι και δεν το γράφουμε τυχαία αυτό.
Το κύρος και η αξιοπιστία αυτής της διοίκησης είναι που μας κάνει να πιστεύουμε πως ακόμη και 3ος να τερματίσει στην βαθμολογία ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, πάλι θα πάρει την άνοδο κι επειδή θα είναι η μόνη ομάδα που έχει τα χρήματα ώστε να γίνει αμέσως ΠΑΕ και θα την ανεβάσουν χωρίς μπαράζ.
Μια περίπτωση μόνο υπάρχει για να μην ανέβει η ομάδα. Να .....
μην θελήσουν ν΄ ανέβουν οι διοικούντες σ΄ ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια, ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν ομάδες οι οποίες χρωστάνε παντού και οι διοικήσεις τους είναι αναξιόπιστες!!! Μέχρι τότε όμως ο κύριος Τσαγκάρης θα έχει φροντίσει ώστε ο κ. Μαυραγάνης να έχει φροντίσει για την εξυγίανση, ο κ. Αναγνωστάκης επίσης με τις γνωριμίες που έχει στην ΕΠΟ και ο κ. Κακαβάς θα βρει τα χρήματα για να πληρωθούν καλά οι εξυγιαντές. Για τα άλλα μέλη της διοίκησης δεν γράφουμε γιατί ανέλαβαν άλλοι επικοινωνιολόγοι να τους εμφανίσουν ως καλά παιδιά τα οποία τρέχουν και κάνουν ότι μπορούν!!!!!
Το θέμα μας τώρα είναι το αν αυτή η διοίκηση πάρει και πάλι την στήριξη του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, αν ρίξει τα ευρώπουλα!!!
Ναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το έχουμε συνηθίσει πλέον. Η ομάδα γίνεται ρεζίλι πανελλαδικά, αλλά το ξεχνάνε εύκολα οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής όταν πάρουν τα χρήματα.
Η Σαντορίνη είναι το πρόσφατο παράδειγμα.