Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει δημόσια την άποψή του, αλλά δεν πρέπει να λέει άλλα δημόσια και άλλα σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις.
Μπορεί ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών κύριος Θεοδοσίου να έχει ένα θέμα μαζί μας και να λέει πως δεν μας διαβάζει, δεν μας πάει κι αν χρειασθεί θα μας κάνει και μηνύσεις, εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες και να μην απαντάμε με ψιθύρους και στα καφενεία. Θα γράφουμε εδώ την άποψή μας και αν λέμε ψέματα να οδηγηθούμε στην δικαιοσύνη.
Το θέμα δεν είμαστε εμείς κύριοι. Το θέμα είναι το τι λέει ο κόσμος των Ψαχνών.
Αυτός είναι που δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ.
Πως είναι δυνατόν να κατηγορούν εμάς και να κάνουν πως δεν ....
τρέχει τίποτα με την δημοτική αρχή, τίποτα με τους παλαίμαχους του ΗΡΑΚΛΗ, τίποτα με άλλους συλλόγους των Ψαχνών και του δήμου γενικότερα;
Κύριοι, κολλήσαμε όλοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και τα όσα ειπώθηκαν μετά τον αγώνα. Λάθος μας. Το κακό ξεκίνησε πριν τον αγώνα. Τότε που ο ένας έλεγε στον άλλον πως θα στήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ!! Ποιοι τα κυκλοφόρησαν αυτά; Αυτό το γνωρίζουν στα Ψαχνά και πιστεύω πως θα έπρεπε να μιλήσουν, αλλά αυτό για να το κάνεις δημόσια, θέλει στοιχεία και ψυχή.
Αυτά δεν υπάρχουν και έτσι τα λέει ο ένας στον άλλον και στο τέλος έχουμε έκρηξη.
Κύριος ο κύριος Σπυρόπουλος, αλλά τσίμπησε κι αυτός και στο τέλος ξέσπασε και είπε τα όσα είπε.
Αν βγει να μιλήσει πιστεύουμε πως θα μάθουμε την αλήθεια.
Θα πει πως του είχαν περάσει το μήνυμα πως θα τους στήσουν και είπε τα όσα είπε. Και τώρα;
Ο προπονητής κύριος Σπυρόπουλος τιμωρήθηκε με βάση τον κανονισμό και τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλο αγώνα. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει, εκτός αν γίνει προσφυγή στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Υπάρχουν όμως και τα χειρότερα, αν δεν ανακαλέσει με προσωπική του δήλωση ο προπονητής τα όσα είπε. Ας μην κρυβόμαστε. Η καθαρή συγνώμη μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα και αυτό είναι το ζητούμενο, πριν την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει έναν σημαντικό αγώνα για το κύπελλο με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στα Ψαχνά τον ΛΗΛΑ.
Οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ θα πρέπει να πάψουν να βλέπουν εχθρούς και να αφήσουν τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα, γιατί η ομάδα είναι καλή και με 2 -3 προσθήκες σε κάποιες θέσεις θα μπορούσε να βγάλει μάτια με την απόδοσή της.
Εμάς δεν μας απασχολεί το τι λέει εναντίον μας ο πρόεδρος ή όποιο άλλο μέλος της διοίκησης. Ας λένε την άποψή τους. Δεν τους παρεξηγούμε. Εμάς μας αρέσει αυτό το παιχνίδι της επικοινωνίας, αν και θα προτιμούσαμε να μας τα λένε δημόσια.
Ευχόμαστε στον ΗΡΑΚΛΗ τα καλύτερα και πιστεύουμε στο μέλλον να κάνουμε μια δημόσια συζήτηση για συμπεριφορές και πρακτικές.